Мандрівки > Майбутні

ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)

<< < (10/58) > >>

Anri1214:

--- Цитата: Sancho11 від 11.05.2012, 23:32:11 ---Їздив я сьогодні на маршрут, час в дорозі довгенький, трохи менше часу я латав колеса і дякував богу що взяв з собою все необхідне. (Дуже гарні місця попадали де я їх пробивав, то колоди якісь, то дерево серед поля, одна романтика). Я за два сезони менше латок наклеїв ніж за сьогодні, каміння билися по рамі по ногах і таких десь кілометрів 10 - 15 :(. Швидкість на тому етапі була 22км. напевно тому і пробивав, бо всі ями обминути просто неможливо, наступного разу буду крутити до ІЛАВЧОГО, а потім вигідніше пробігтися з ним ніж по 5 хвилин на реанімацію викладати ::). 26 покайфують трошки)) Від аеропорту і до обїзної рівно 85км. На таких дорогах мій шосер ще не був, і я навіть не думав що в селах основна дорога може бути такою - сумно.

--- End quote ---
Сьогодні з Rain-ом проїхали весь маршрут. Справті, є участки де 26'' і 28'' гібриди з амортизаційною вилкою дадуть всім жару. А загалом траса нормальна. Основне що практично немає руху і це найбільше радує. Так що з маршрутом не прогадали.

Anri1214:

--- Цитата: Kritik від 11.05.2012, 23:39:25 ---я тоже сьогодні кантув за Колодіївку і назад... вийшло 49 км...
шось я хз чи поїду я на марафон.... напевно ше не готовий.... тільки 320 км проїхав цього сезону, а до того взагалі не їздив пару років.... ех :(

--- End quote ---
Основне не падати духом і не здаватися. До гонки ще добрих 2 тижня. Якщо кожен день їздити то все буде краще і краще. Це елементарна викатка, чи як кому зручніше набирання кілометражу. Заради цікавості можеш проїхатись якщо не завтра то  через 2-3 дня ще раз той самий маршрут і відчуєш наскільки велика різниця в першу чергу по самопочутті.

Sancho11:

--- Цитата: Anri1214 від 12.05.2012, 12:45:55 ---Сьогодні з Rain-ом проїхали весь маршрут. Справті, є участки де 26'' і 28'' гібриди з амортизаційною вилкою дадуть всім жару. А загалом траса нормальна. Основне що практично немає руху і це найбільше радує. Так що з маршрутом не прогадали.

--- End quote ---
З якою швидкістю проїжджав ті кучеряві відрізки? Просто цікаво)

Anri1214:

--- Цитата: Sancho11 від 12.05.2012, 13:01:20 ---З якою швидкістю проїжджав ті кучеряві відрізки? Просто цікаво)

--- End quote ---
якщо ти маєш на увазі бездоріжжя, то 15-18 км/год

Anri1214:
Поки що народ реєструється, не такими темпами як хотілось звісно, але тим не менш... В мене інше питання виникають, наші дівчата будуть чи ні. Тобто що робимо з дівчатами. Чи взагалі не робимо такої класифікації, чи запрошуєм дівчат спортсменок...???

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version