Мандрівки > Майбутні

ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)

<< < (9/58) > >>

Sancho11:

--- Цитата: Erazel I-st від 11.05.2012, 09:22:55 --- От тут і нюанс. В теорії планується чекати до 10 годин. Якщо ти приїдеш за 4 години то чи захочеш ти чекати ще 6 годин, а вже потім їхати на квас? От тому краще робити фініш за містом. І одразу там робити ковбаски і т.д. Тобто приїхав і вже зразу "за стіл". Так і сабантуй організується і дарма стільки часу чекати не прийдеться. А в місті треба буде спочатку всіх чекати кілька годин а вже тоді десь рулити. Трішки наломно.

--- End quote ---
Згідний з тобою, стільки чекати не буде ні в кого ні сили ні бажання. А як що до цього варіанту: зробити фініш на пляжі за Динамо там зразу і полежати і покупатися можна буде. І чекати будуть відпочиваючи. Тільки там палити вогню не можна якщо таке планується))

Антон Одобецький:
Нє, фініш через усе місто робити не дуже. На в'їзді в Гаї то в самий раз. Але є пропозиція все ж проїхати до самих Гаїв - дуже класний підйом.

Anri1214:

--- Цитата: Антон Одобецький від 11.05.2012, 11:02:40 ---Нє, фініш через усе місто робити не дуже. На в'їзді в Гаї то в самий раз. Але є пропозиція все ж проїхати до самих Гаїв - дуже класний підйом.

--- End quote ---
а так і буде, Фініш перед самим виїздом на об'їзну

Sancho11:
Їздив я сьогодні на маршрут, час в дорозі довгенький, трохи менше часу я латав колеса і дякував богу що взяв з собою все необхідне. (Дуже гарні місця попадали де я їх пробивав, то колоди якісь, то дерево серед поля, одна романтика). Я за два сезони менше латок наклеїв ніж за сьогодні, каміння билися по рамі по ногах і таких десь кілометрів 10 - 15 :(. Швидкість на тому етапі була 22км. напевно тому і пробивав, бо всі ями обминути просто неможливо, наступного разу буду крутити до ІЛАВЧОГО, а потім вигідніше пробігтися з ним ніж по 5 хвилин на реанімацію викладати ::). 26 покайфують трошки)) Від аеропорту і до обїзної рівно 85км. На таких дорогах мій шосер ще не був, і я навіть не думав що в селах основна дорога може бути такою - сумно.

Kritik:
я тоже сьогодні кантув за Колодіївку і назад... вийшло 49 км...
шось я хз чи поїду я на марафон.... напевно ше не готовий.... тільки 320 км проїхав цього сезону, а до того взагалі не їздив пару років.... ех :(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version