Мандрівки > Майбутні
ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)
Vintage:
Ну тут да класніше би булло містом проїхатись, але чи обовязкова та міліція (наявність велошолома обов'язкова, кожен учасник дотримується ПДР, і особисто несе відповідальність за свої вчинки на дорозі), ми би поступово колоною зайнявши один ряд, неспішно до Збаражзького кільця в розминковому темпі. Вийшло би щось на кшталт невеличкої критичної маси, яку давно пора зробити в Тернополі. Та і нагорода учасників на Театральному майдані, була б св'ятковішою, ніж там де ми нюхатимемо курячі потроха. Але я чисто висловив свої думки, вирішувати - Вам панове!
Anri1214:
Ну якщо хочете, я можу піти і поцікавитись скільки то все діло буде коштувати, хоча й так знаю що швидкій і міліції треба десь по 500 грн на брата. Звісно це все буде забиватись в стартові внески. Не спорю, було б нас чоловік більше 50, то можливо й варто було б таке організувати тай по внесках це було б +20 грн з кожного. Але після наших розмов я так зрозумів що багато людей не буде, отож чи варто заради тих 15-ти учасників таке робити... Подумайте і дайте знати
Anri1214:
ПОПЕРЕДНЯ ДАТА ПРОВЕДЕННЯ 27 ТРАВНЯ 2012 РОКУ...
P.S не забуваєм реєструватись тут
http://shpryha.te.ua/index.php/topic,7044.0.html
Sancho11:
Тоді якщо буде 15 чоловік, після 100 кілометрів проїзду, інтервал між першим і останім учасником буде майже годину. Тобто кожних 5 хв буде проїжджати велосипедист по місту. Я думаю кожен день вони їздять не з меншою частотою. А от старт було б доцільніше зробити на менш загруженій трасі і без світлофорів (в районі збаразького кольца). Щодо масовості в місті, то після фінішу дружно можна поїхати на .... квас))
Erazel I-st:
--- Цитата: Sancho11 від 11.05.2012, 09:12:40 --- Щодо масовості в місті, то після фінішу дружно можна поїхати на .... квас))
--- End quote ---
От тут і нюанс. В теорії планується чекати до 10 годин. Якщо ти приїдеш за 4 години то чи захочеш ти чекати ще 6 годин, а вже потім їхати на квас? От тому краще робити фініш за містом. І одразу там робити ковбаски і т.д. Тобто приїхав і вже зразу "за стіл". Так і сабантуй організується і дарма стільки часу чекати не прийдеться. А в місті треба буде спочатку всіх чекати кілька годин а вже тоді десь рулити. Трішки наломно.
Навігація
Go to full version