Мандрівки > Майбутні
ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)
Andy:
--- Цитата: Frenky від 29.05.2012, 11:56:41 ---Так ми наздогнали Енді біля Баворіва, я так розумію в нього там була зупинка.
--- End quote ---
Приблизно там я зупинився, щоб дати Анрі насос, бо в нього знову пробилось колесо.
Після цієї зупинки мої м"язи трохи здуріли, і не мали настрою далі їхати (сили було вдосталь, на підйомах навіть пробуксовував, але не міг тримати каденс), але Френкі, який був в мене на колесі, додавав сил і наснаги, щоб доїхати до фінішу.
Гонка була просто супер. Нарешті вник в техніку їзди на змаганнях. Жаль, що майже всю дорогу їхав сам (лише ділянку до повороту на Ілавче їхали втрьох, і останні кілометри - з Френкі), це мене досить виснажило. Але результатом я дуже здивувався. Правду казав Анрі - "Треба перемогти не когось, а себе".
В цій гонці я справді сам себе поборов, і результатом навіть здивований.
Величезна подяка Анрі та всім організаторам цієї імпрези. Думаю багато людей повірили в себе.
Anri1214:
Велике будьласка і на здоров'я відповідаю усім на їхні подяки...
Основна цьогорічна мета мною досягнена... Я не ставив перед собою цілі перемогти, основна ціль була вас всіх зібрати і щоб ви отримали колосальний досвід і задоволення і кожен день переживав щоб усе вийшло... І от по ваших відгуках бачу що все вийшло...
Ця гонка символічно стала "Першою" не тільки в Тернополі але й для багатьох учасників... І я так розумію що на наступний рік усі знову захочуть чогось подібного...
Щодо себе, то цього року в мене величезним приорітетом стоїть міжнародна гонка в Львові у місті Жовква (2-денка), де я виступав минулого року правда тільки у перший день... Виступав разом з учасниками з професійних команд з України, Росії, Білорусії і Польщі. Гонка була з роздільним стартом ("раздєлка") на 10 км і я там показав 24 результат з 170 учасників, але проїхав дуже погано тому що міг набагато краще (знаю сам по собі)... Цього року усі мої погляди спрямовані саме туди, і всі мої гонки і поїздки спрямовані саме на підготовку в Жовкву... Можливо з часом буду тримати в голові і організацію такої гонки в нас, хоча не впевнений що вона приживеться так як багато людей які читали мої звіти бачили що собою представляють ті 10 км (сер. шв. 45-50 км/год). Тим не менше буду надіятись на вашу підтримку в гонці і у цих моїх організаторських починаннях.
kvas8:
Приєднуюсь до подяк за організацію та проведення.
Чому б не проводити марафон двічі на рік: на початку сезону (квітень-травень) та наприкінці (вересеснь-жовтень). Буде показовим зростання кожного учасника за сезон. У річному порівнянні це не буде так очевидним. До того ж абсолютна більшість зимою не тренуються.
Розумію, що організатору нелегко це робити двічі на рік, але маючи досвід, це буде помітно легше, та і бажаючих допомогти знайдеться більше.
Успіхів.
Sancho11:
--- Цитата: kvas8 від 29.05.2012, 23:44:16 ---Приєднуюсь до подяк за організацію та проведення.
Чому б не проводити марафон двічі на рік: на початку сезону (квітень-травень) та наприкінці (вересеснь-жовтень). Буде показовим зростання кожного учасника за сезон. У річному порівнянні це не буде так очевидним. До того ж абсолютна більшість зимою не тренуються.
Розумію, що організатору нелегко це робити двічі на рік, але маючи досвід, це буде помітно легше, та і бажаючих допомогти знайдеться більше.
Успіхів.
--- End quote ---
+ Підтримую
Ruslan 75:
--- Цитата: Sancho11 від 30.05.2012, 00:01:07 ---+ Підтримую
--- End quote ---
+1
наприклад назвати можна Веломарафон "Тернопільська осінь - 2012"
зробити більшу рекламу.
щоб учасників було хоч 200 , залучити можливо даї, медиків, маршрут можна і цей самий
спонсорів
якийсь прикольний приз
свторити оргкомітет, і так на Вересень можна спробувати
якщо Anri1214 буде непроти - то думаю в серпні до цієї теми можна буде повернутись, що скажете?
не маю на увазі щось конкретне, але можливо давайте продовжимо цю тему - можливо і з осіннім марафоном щось получиться...
Навігація
Go to full version