Мандрівки > Майбутні
ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)
Anri1214:
Добре, тоді чекаємо на письмового листа від батьків...
Як то кажуть Голос народу голос Божий...
teodor4ik:
--- Цитата: Horsbor від 24.05.2012, 20:25:07 ---можна подумати шо ми збираємось на війну))) *hurray*
--- End quote ---
ммм... за 100км може статись шо завгодно... не забувайте шо їде не група, а купа одиночок... по трассі... на час... банально під кінець гонки неокріпший організм може: перегрітись, зневоднитись, перевтомитись, надірватись... а в сукупості втратити свідомість і впасти під колеса, чи просто втратити пильність з тим же результатом.
malyj:
чекаю остаточну відповідь, адже мені ще завтра їхати на вєліку 120км, і якщо я буду дурно їхати, самі розумієте.....
а на рахунок всяких там втратити свідомість і впасти під колеса, чи просто втратити пильність можна не сумніватись, ніколи такого не було, почуваю себе в ідеальній формі, до того як зазначалося траси сільські, відповідно рух тоже не дуже насичений.,,,,,,
malyj:
--- Цитата: teodor4ik від 24.05.2012, 21:12:58 --- не забувайте шо їде не група, а купа одиночок...
--- End quote ---
на всіх своїх мандрівках їздив сам, на нинішній день рекорд 160км\день Рівне - Тернопіль, наразі сама екстримальна, адже їхав майже всю дорогу вночі... до 3 :00,,,,,,,, не сьогоднішній,,,, досвід приходить з кожним разом!!!!!
Антон Одобецький:
Щодо довідки від батьків - то обовязково. А от досвід поїздок-одиночок тут ні до чого. Оскільки можна влетіти на рівному місці при швидкості 10-15 км/год так, що мало не покажеться. Взагалі, рекомендую їхати невеликими групами, щоб можна було допомагати один одному.
Тут сама собою згадується приказка, що один в поле не воїн.
Навігація
Go to full version