Мандрівки > Майбутні

ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)

<< < (5/58) > >>

Vintage:
Реально є деякі питання, народ ви не хочете просто десь у місті зустрітись, вживу обговорити це все і потім гарно, на форумі в двох-трьох постах написати як і де та за яких умов все це буде. Бо вже дві сторінки списано, а один з активних роверистів ще має питання (я й сам їх маю). Гадаю доречніше справді було б зустрітись, давайте може  хоч сьогодні припустимо в 20:45 на Театральному майдані, бажано щоб були обовязково Анрі, Антон, було б добре якби долучився Роман з Файних мандрів, + інші зацікавлені роверисти і узгодити все до дрібниць, чи буде то разом з пішим пробігом, чи окремо (які "+" чи "-" при цьому), точно траса, та її поверхня, можливо ще дещо!

Erazel I-st:
Ну якщо будете сьогодні збиратися то теж спробую підїхати.

Vintage:
    Давайте відписуйтесь чи зберетесь десь сьогодні, чи ні і чи на ту саму годину і в тому самому місці, щоб знати. [spoiler]    Ох важкі роди та Перша Сотня![/spoiler]

Anri1214:

--- Цитата: Vintage від 10.05.2012, 09:50:23 ---Реально є деякі питання, народ ви не хочете просто десь у місті зустрітись, вживу обговорити це все і потім гарно, на форумі в двох-трьох постах написати як і де та за яких умов все це буде. Бо вже дві сторінки списано, а один з активних роверистів ще має питання (я й сам їх маю). Гадаю доречніше справді було б зустрітись, давайте може  хоч сьогодні припустимо в 20:45 на Театральному майдані, бажано щоб були обовязково Анрі, Антон, було б добре якби долучився Роман з Файних мандрів, + інші зацікавлені роверисти і узгодити все до дрібниць, чи буде то разом з пішим пробігом, чи окремо (які "+" чи "-" при цьому), точно траса, та її поверхня, можливо ще дещо!

--- End quote ---
Пропоную сьогодні зустрітись післ робочого дня, тобто десь після 18:00, так зручніше мені і rainу, адже ми працюємо в ценрі, живемо на БАМі, а як поїдем додому, то важко буде вирватись, самі розумієте діти малі і тд.

Erazel I-st:
Ну то як робимо? давайте тоді на 18 годину. але де?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version