Мандрівки > Майбутні

ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)

<< < (39/58) > >>

Ruslan 75:
скоріш за все так, бо народ зареєструвався і знає лише про основні умови.
а щодо ковбасок --- то і сам незнаю , напевне які будуть думки то можна і так зробити як забажає більшість
та було б добре (десь знайти галявину в тих гаях чи де - біля фінішу)
та може просто після реєстрації поставити питання про ковбаски
бо наперед купляти незнаю чи правильно, а потім може хтось і зїздити зможе як буде мати сили)

Ruslan 75:
 :police:

щодо правил *rtfm* - кому цікаво, але надіюсь до нас всі вимоги не будуть застосовані...

http://www.velosport.org.ua/reglament/pravila_4_01_2011.pdf

131 сторінка

штрафні санкції цікаві... :nono:

головне щоб було  *sunshine*

Anri1214:
Таке питаннячко, передзвонив до мене хлопчина і дуже проситься на гонку, каже що має велике бажання їхати.
Проблема в тому що йому ще немає 18 років, а 16років і 9 місяців.
Регламент є регламент, але відмовляти всім підряд теж не дуже хочеться. Тому питаю у вас, що видумаєте на рахунок цього і хто як може його охаректеризувати.

malyj:
насам перед охарактерезую себе трохи сам))
навчаюся в Дубно, але маю надію, що з нового навчального року буду в Тернополі...... вело туризмом почав займатися з початку сезону минулого року. Загальний кілометраж на даний момент становить більше 3000км., організовував, так би мовити, сам для себе одноденні мандрівки (Дубно - Тернопіль100км, Тернопіль - Дубно, Рівне - Тернопіль160км, Тернопіль - Устя140км(на Дністрі), Тернопіль - Зарваниця і т. д.), їжджу на велосипеді майже кожний день (коли вдома), для себе цього року вже сезон відкрив маршрутом Луцьк - Дубно (50км),,,,
наразі все,,,,
чекаю підтримки) :)

Drive_t:
Я думаю з такими кілометражами ти сміло можеш брати участь в марафоні,а то що тобі нема 18 років я думаю це не проблема раз ти часто їздиш трасою і вкручуєш не малі кілометри то я думаю ти вже знаєш правила поведінки на дорозі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version