Мандрівки > Майбутні

ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)

<< < (38/58) > >>

Sancho11:
а ковбаски залишаться, тому хто приїде через 9 годин?)) хах... буде стимул доїхати пошвидше) Як на мене то можна і на старті скинутись, а ще було б добре організувати водопій на фініші, бо всі приїдуть спраглі і з порожніми 'баками' Чи брати кожен собі і кинути в машину?

Ruslan 75:
як на мене то треба взяти з собою систему водопостачання, і можна на водопій скинутись, бутилка води на учасника
а на ковбаски напевно теж треба завчасно, бо потім втомленим де буде охота бродити по сільпо за тою ковбасою
так без фанатізма меню, ковбаски кечуп ну і хліб (бажано з хлібзаводу)
особисто моя думка (якщо хтось буде скидатись на ковбаски то я за - попередньо плануйте бюджет).
наприклад початок ковбасок - в годині так 15:30 орієнтовно або по ситуації
але з другої сторони напевне перед початком скинемось бо невідомо як буде погода і скільки нас буде.

Ruslan 75:
таке питання - чи можна буде в машину супроводу замикаючу щось поставити - наприклад бутилку води  ???

Anri1214:

--- Цитата: Ruslan 75 від 24.05.2012, 14:21:28 ---таке питання - чи можна буде в машину супроводу замикаючу щось поставити - наприклад бутилку води  ???

--- End quote ---
думаю тут питань взагалі не має бути

Anri1214:

--- Цитата: Ruslan 75 від 24.05.2012, 14:17:46 ---але з другої сторони напевне перед початком скинемось бо невідомо як буде погода і скільки нас буде.

--- End quote ---
то я так розумію на ковбаси скидаємось окремо вже на самій реєстрації перед стартом?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version