Мандрівки > Майбутні

ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)

<< < (36/58) > >>

NECROMANT:
розмістіть будь-ласка посилання на детальний маршрут (не лише скріншотом) і уточніть дату/час початку всього "дійства" в першому пості теми

і такий момент, шолом в дорозі з німецького ебею, позичати чи купляти ще 1 абсолютно немає бажання чи можу я приймати участь враховуючи пункт 5. Кожен учасник перегонів повинен дотримуватися правил дорожнього руху і сам несе відповідальність за своє здоров'я."
за цей місяць  трохи більше 7 сотень на одометрі і жодних пригод ні у тернополі ні за його межами

Horsbor:

--- Цитата: максоле від 23.05.2012, 23:21:16 ---.
Можливо  це і не прийнято, але мені як водію , плакат з  надписом на задньому вікні буса щось на кшалт  "увага! велогонка" добавив би обережності при обгоні однозначно. Тай стає зрозуміло зразу що та аварійка не просто так блимає

--- End quote ---
погоджуюсь з цим дописом)

а стосовно дівчат, то так...я за то шоб вони були.) взагалі, люблю дівчат-роверисток..,ну а якшо вже вони спортсменки, то хай буде їм окрема категорія, і всі щасливі=) :)

Anri1214:

--- Цитата: NECROMANT від 23.05.2012, 23:51:55 ---розмістіть будь-ласка посилання на детальний маршрут (не лише скріншотом) і уточніть дату/час початку всього "дійства" в першому пості теми

і такий момент, шолом в дорозі з німецького ебею, позичати чи купляти ще 1 абсолютно немає бажання чи можу я приймати участь враховуючи пункт 5. Кожен учасник перегонів повинен дотримуватися правил дорожнього руху і сам несе відповідальність за своє здоров'я."
за цей місяць  трохи більше 7 сотень на одометрі і жодних пригод ні у тернополі ні за його межами

--- End quote ---
добавив

Anri1214:

--- Цитата: максоле від 23.05.2012, 23:21:16 ---.
Можливо  це і не прийнято, але мені як водію , плакат з  надписом на задньому вікні буса щось на кшалт  "увага! велогонка" добавив би обережності при обгоні однозначно. Тай стає зрозуміло зразу що та аварійка не просто так блимає

--- End quote ---
Оскільки ми запросили дівчат, то є велика ймовірність що вони будуть з машиною супроводження, на якій повсюди пише ФЕДЕРАЦІЯ ВЕЛОСПОРТУ УКРАЇНИ

NataSTe:

--- Цитата: Andy від 23.05.2012, 17:19:59 ---Можу позичити. Розмір M (56-58 ніби, вдома гляну).

--- End quote ---
а по-менше є? так на 2-3 см ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version