Мандрівки > Майбутні
ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)
Andy:
--- Цитата: Sancho11 від 23.05.2012, 17:09:02 ---Може хтось має можливість позичити на час гонки, буду дуже вдячний!!!
--- End quote ---
Можу позичити. Розмір M (56-58 ніби, вдома гляну).
Anri1214:
--- Цитата: Sancho11 від 23.05.2012, 17:18:32 ---А можливий такий варіант, щоб вони як професійні спортсменки, боролися лише за номінацію (жінки) і ніяк не впливали на "1" "2" і "3" загальні місця?
--- End quote ---
впринципі можна, тобто якщо так то ви не проти???
Sancho11:
--- Цитата: Vintage від 23.05.2012, 17:19:14 --- На їх вибір!
Який розмір? Можу позичити шолом з окружністю голови (розмір) 56-61 см!
--- End quote ---
Вечером поміряю і скажу, дякую зо допомогу!
Sancho11:
Треба ж їх завчасу попередити, якщо будуть брати участь - тобто сьогодні, а тему читають на даний момент троє учасників з двадцяти. Тому краще вирішувати самому!!! Вони ж практично будуть виступати поза конкурсом, тому максимум на шо вони можуть повпливати, то на чиюсь самооцінку)))
kvas8:
Щодо дівчат, моя думка така. Ідея гонки - збір однодумців, що закохані у велосипед. Тут не обовязково вміти швидко їздити чи тримати високий каденс, наприклад. Найважливіша спільна риса учасників у любительській велогонці - велосипед-стиль життя. У спортсменів орієнтири дещо інші. Ні я у ніякому разі не проти учасників-професіоналів, чи таких які прагнуть до професіоналів, тим більше дівчат. Просто, поєдання велосипедистів у душі і велосипедистів по службі дещо штучне. Думаю, що частина спортсменів (втч дівчат) також є учасниками цього форму і читають відповідні теми, тому можуть без проблем зареєструватись на гонку, ніхто ж не буде перевіряти професійність учасників. Я ж за споглядання жіночої фігури під час гонки, шкода, що це буде короткочасно.
Навігація
Go to full version