Мандрівки > Майбутні
ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)
Anri1214:
--- Цитата: Erazel I-st від 09.05.2012, 15:09:58 ---Та ще точні дати неясно коли. Ще маршрут навіть не крикинули.
За те що здохнете то не переживайте. Думаєте для чого бус :). Взагалі в ідеалі хотілось би щоб траса пролягала НАВКОЛО Тернополя, щоб якщо що то можна було звернути і за 10-15 км бути у тернополі. Але поки що щось нічого толкового в плані маршрутку не приходить на розум.
--- End quote ---
Сєрьога, а ти чого не реєструєшся і не підписуєшся на дійство, над чим ще думаєш???)))
Erazel I-st:
Та вот щось протупив. Звісно зареєструюсь. просто зараз більше сиджу карти дивлюся. Треба ж якийсь маршрут придумати.
Доречі можеш назвати мене параноїком але може неварто отак номери телефонів і т.д. світити. Може хай просто тобі в ПП пишуть, а ти просто дописуй нік або фамілію і ініціали. А інші дані собі просто заноси в якийсь файл. Адже ці дані потрібні тільки організаторам, і кидати їх на загал якось нехочеться :)
Anri1214:
--- Цитата: Erazel I-st від 09.05.2012, 15:30:25 ---Доречі можеш назвати мене параноїком але може неварто отак номери телефонів і т.д. світити. Може хай просто тобі в ПП пишуть, а ти просто дописуй нік або фамілію і ініціали. А інші дані собі просто заноси в якийсь файл. Адже ці дані потрібні тільки організаторам, і кидати їх на загал якось нехочеться :)
--- End quote ---
Мені потрібні дані в першу чергу щоб зробити протоколи і розбити їх по класифікаціях, номер телефону потрібний лише в екстрених ситуаціях, але менше з тим.
Отож мені обовязково потрібен:
- ПІБ, або нік як кому легше
- Рік народження
- Місто
- На якому велосипеді поїде учасник (26", 28" гібрид, 28" шосе)
Так що в цій інформації я нічого погано не бачу.
І хочу наголосити що попередня реєстрація обов'язкова, дореэструватись на змаганнях буде складно, так як мені треба точна кілкість учасників щоб робити номера, грамоти, протоколи і тд... ну і розбити фінанси, тобто я порахую затрати які необхідні по грошах і розіб'ю на всіх учасників тобто на їхні стартові внески, чим більше учасників, тим менший внесок, все просто...
Anri1214:
Народ, давайте попередньо реєструйтесь, щоб знати скільки назбирається народу і чи продовжувати дальше вести організацію, а то організовую непонятно для кого і для чого. Зрозумійте що для 10 чоловік робити щось подібне взагалі немає сенсу.
Реєстрація тут
http://shpryha.te.ua/index.php/topic,7044.0.html
Антон Одобецький:
У мене питання. Це окремий марафон, чи паралельний до бігового. Вчора було обговорено саме паралельний марафон.
Навігація
Go to full version