Мандрівки > Майбутні

ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)

<< < (26/58) > >>

Romko:
Хе! Вставлю свою копійку :)
Дуже неуважно переглядав тему, думав чим можу допомогти. Згадав за свій бус і знайшов останнє повідомлення). Одним словом, якщо не буде інших варіантів і мій підійде (Форд транзит, коротка, середньо висока база), то готовий долучитися. В середині влізає кілька роверів точно, про запас є верхній багажник + є чим кріпити. Акуратно і покотом багато стане:)
Якщо, що - 067 3512637. Бажано мені буде когось "багатоговорящого" підсадити, бо буду з нічної сотні вкумарений.

Anri1214:

--- Цитата: Romko від 23.05.2012, 08:50:02 ---Хе! Вставлю свою копійку :)
Дуже неуважно переглядав тему, думав чим можу допомогти. Згадав за свій бус і знайшов останнє повідомлення). Одним словом, якщо не буде інших варіантів і мій підійде (Форд транзит, коротка, середньо висока база), то готовий долучитися. В середині влізає кілька роверів точно, про запас є верхній багажник + є чим кріпити. Акуратно і покотом багато стане:)
Якщо, що - 067 3512637. Бажано мені буде когось "багатоговорящого" підсадити, бо буду з нічної сотні вкумарений.

--- End quote ---
Ооо. Це дуже і дуже добре...!!!

Anri1214:
Люди, давайте активніше реєструйтесь...
Чим більше нас буде тим краще...
А то не буде навіть кому нагород роздати...)))

kvas8:
На початковому відрізку маршруту (перші 7 км) досить інтенсивний рух. Масовий старт на цьому відрізку потенційно досить небезпечний. Уявляю собі 30 велосипедистів, які ще повні сил і запалу і намагаються одне одного обігнати, а це ж швидкісний відрізок дороги (на якому доречі є і велосипедна доріжка, хоча і в поганому стані, а рух на велосипедах на таких ділянках дороги поза велосипедною доріжкою взагалі заборонений - ПДД). Пропоную розділити старт на 3 групи із проміжком хоча б 10 хвилин. Наприклад спочатку стартуют МТБ, потім гібриди, потім шосери.   Розвиваючи цю думку можна запропонувати розділити старт взагалі із проміжком 30 хв - це вирівняє шанси (а отже і збільшить інтерес) велосипедистів різних класів. Хоча, боюсь на останнє більшість не погодиться. Хоча 10-15 хв буде розумно.

Vintage:
"Велодоріжка" - якщо той кривий, горбкуватий та зарослий асфальт можна так назвати, знаходиться не з тої сторони руху що рухатимемось ми, так що питання - відпадає.
 Щодо роздільного старту по класам роверів, то слушна думка - однозначно. Хотілось би реально зобачити 30 роверистів у велошоломах  8) бо скільки по місті їжджу - бачу купу чуваків, що запросто можуть розпрощатись зі здоров'ям або життям.

Цікаво а категорія на "тєжкі шоссери" буде  :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version