Мандрівки > Майбутні
ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)
Ruslan 75:
доречі якщо нас по дорозі замітить патруль даї - то цікаво як відреагують ??? нам то може і нічого але машину супроводу може і попресувати... :police: :o o^-o
Anri1214:
--- Цитата: Ruslan 75 від 21.05.2012, 11:38:40 ---Чесно кажучи коли б був спонсор - то теж непогано, не маю на увазі що охота халявної води на фініші, але наприклад якщо без політики а якийсь депутат майбутній то як на мене хай пропіариться... що скажете???
може попробуєм когось пошукати...?...
--- End quote ---
ну якщо хтось хоче то може спробувати, просто мені не хватає часу й так...
Anri1214:
--- Цитата: Ruslan 75 від 21.05.2012, 11:40:49 ---доречі якщо нас по дорозі замітить патруль даї - то цікаво як відреагують ??? нам то може і нічого але машину супроводу може і попресувати... :police: :o o^-o
--- End quote ---
давайте не будемо гадати і відштовхуватись від найгіршого...
просто за що тебе махати будуть, за то шо їдеш помало, а шо тут такого, я так їзджу...
щодо колони, ми такий самий учасник дорожнього руху як і авто, просто в нас швидкості пресування різні...
Ruslan 75:
ок!
завтра зареєструюсь і надіюсь бути!
Антон Одобецький:
Автоінспекція буде мати претензії тільки якщо учасник буде нееадекватно себе вести на дорозі, або якщо учасники будуть займати усю дорогу. Згідно правил ми звичайні учасники руху і можемо при потребі повністю займати правий крайній ряд.
Навігація
Go to full version