Мандрівки > Майбутні

ПЕРША СОТНЯ 2012 (Перший любительський веломарафон в ТЕРНОПОЛІ)

<< < (3/58) > >>

Vintage:

--- Цитата: Mr. D від 09.05.2012, 11:47:18 ---...Сподіваюсь не буду там аборигеном на specialized hardrock disc2011  ???  *dontknow*

--- End quote ---
Ні звичайно, адже це кроскантрійник хардтейл, це одне з його призначень.
 Щодо траси, Анрі пропонує так як і в інших містах, щоб не було 100% асфальту, а бігова 100/24 повністю проходить по асфальту, якщо память не зраджує то це маршрут Тернопіль -Львівська траса-Озерна-Зборів (поворот на Погрібці, Калинівка)-Глинна-Вимислівка-Козова(поворот на Теофілівка, Плотича)-Вел. Ходачків-Підгороднє-Тернопіль.

Anri1214:
І ще що вже вдалося зробити.
- На рахунок грамот і подяк, а також номерів на велосипед, постараюся зробити на роботі.
- Цікавився на рахунок медалей, їх можуть зробити без проблем, єдине це узгодити їх кількість, тобто якщо вас усіх влаштовує кількість запропонованих мною номінацій, то їх буде 21 шт (на це будуть необхідні кошти які підуть з наших стартових внесків)
- Також Автомобілі, на 100 км. треба в середньому по 10 л. бензини, оскільки 2 автівки значить 20 л. бензини (знову кошти)
- щодо фарби для розмітки дороги, то Rain обіцявся дістати, так як його тато малює наші дороги
- на рахунок фото, домовився з своїм братом який є проф-фотографом
- також намалював і добавив попередній варіант нашої траси на гонку

Що ж нам ще потрібно:
- в першу чергу якомога більше бажаючих і учасників, тобто реклама, отож не встидайтесь і передавайте один одному та агітуйте взяти участь, ще планується зробити щось на зразок буклетів і роздати на велодні
- автомобілі, на рахунок 1-го, а саме буса я можу спробувати домовитись, треба ще одного, може хтось підключить Andrizzio
- так як хочу прийняти участь в гонці, то потрібно як мінімум 1-2 людей які б могли завершити гонку (фіксація результатів на фініші)
- хотілося ще б залучити якихось спонсорів, які б могли посприяти якщо не фінансово, то можливо якоюсь своєю продукцією в якості призів

Kritik:
Я так і не зрозумів, коли має відбуватись марафон?

Я б хотів прийняти участь.... але треба ше зробити декілька марш-кидків, на великі дистанції, відчути власні сили....
+ ше один форумчанин, мій друг , якого я привів на форум і залучив до велоспільноти Vadimka, також думаю прийме участь. ми разом каєамось, і вже говорили про це, шо було б класно проїхатись  :)

треба придумати якусь афішу-листівку, і її роздруковувати, і роздавати/розклеювати.

Erazel I-st:
Та ще точні дати неясно коли. Ще маршрут навіть не крикинули.
 За те що здохнете то не переживайте. Думаєте для чого бус  :). Взагалі в ідеалі хотілось би щоб траса пролягала НАВКОЛО Тернополя, щоб якщо що то можна було звернути і за 10-15 км бути у тернополі. Але поки що щось нічого толкового в плані маршрутку не приходить на розум.

Anri1214:

--- Цитата: Kritik від 09.05.2012, 15:05:16 ---Я так і не зрозумів, коли має відбуватись марафон?

--- End quote ---
Плануємо Провести або останню суботу чи неділю травня, або ж першу суботу чи неділю червня, все залежатиме від рівня підготовки ну і погоди

--- Цитата: Kritik від 09.05.2012, 15:05:16 ---Я б хотів прийняти участь.... але треба ше зробити декілька марш-кидків, на великі дистанції, відчути власні сили....
+ ше один форумчанин, мій друг , якого я привів на форум і залучив до велоспільноти Vadimka, також думаю прийме участь. ми разом каєамось, і вже говорили про це, шо було б класно проїхатись  :)

--- End quote ---
Тоді якщо надумали обоє то подайте заявку тут в темі по формі вказаній вище

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version