ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця

<< < (12/17) > >>

orka13:
4 години залишилося до кінця аукціону по Гіанту. Дочекаюся останніх хвилин і почну ставки. Якщо там на автоматі буде підінматися ставка, то варто не зупинятися і так само піднімати? Чи ті 2100 то якраз його крайня ціна і не варто переплачувати?

orka13:
Блін, просрав я торги того ровера. Акаунт в мене не активований і на останню годину заблоковано ставки. Дурно тут народ мучив. Завтра буде нова партія в того чувака, знов буду мордувати вас.

Антон Одобецький:
Не мордувати, а радитися. Хоча початок теми був не дуже і приємний для автора, але ми старалися направити його на путь істенний. А зараз допомагаємо зробити дійсно хороший вибір.

orka13:
Сьогодні після обіду приїдуть нові модельки з-за кордону в того чувака, що на аукціоні. Поки не терпиться і поїхав в центр, - ще радили зайти в той кіоск з роверами, що недалеко від ровербайку по дорозі до базару. Там сказали що в ціні 2к грн. нічо не мають толкового. Можна під замовлення щось привезти з-за кордону, але явно серйозніше і дорожче.

За 2600 пропонували новий з Німеччини Wheeler Cross 6.2 з гарантією. Я його пофоркав  і  нарив в неті, що це вроді модель 2009 року.

Щось путьове, чи просто Ашан німецький?

teodor4ik:
це те шо я пропонував шукати на початку теми... :)

простенько, без заманух, але робочо... а з часом можна перебудувати в хорошу торпеду для ашвальту.
це якраз антиашан, шороша основа і беспантова обвіска, яку можна в процесі міняти на людську. і підсиділ похожий на 27.2, такшо моя пропозиція з амортом ше в силі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version