ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Вибір низько-бюджетного 2-амортизаторного ровера 19-20” для початківця

<< < (6/17) > >>

Frenky:

--- Цитата: teodor4ik від 04.05.2012, 19:09:43 ---казали ж... ліміт 2000

--- End quote ---
В мене теж був ліміт на запчасті до ровера в 3000, в результаті потрачено 4000 за куди більш серйозне обладнання, про купівлю жаліти не буду))

orka13:
Проблема в тому що з грошима туго зараз, якщо брати щось нормальна нове вище 3к, то тре буде ще доскладувати ще 1-2 місяці. А потім я поначитуюся ще форумів і почну ще на щось дорожче складати і знов по кругу…. От приклад – порадили «Pride XC-300» - 3050грн. Я глянув, якщо вже брати – то на мою думку краще XC-26 disc 3200 грн з дисковими гальмами, але там нища рама… знов сумніви, знов купа гортань каталогів в пошуках аналога.
А я не настільки зараз зацікавлений в дорогій якісній моделі, яку потім можна буде апгрейдити і ще робочу показувати внукам. Точніше сказати можливостей в мене нема і інших важливіших по житті пріоритетів вистачає. Навіть на ті 3к грн. то буде все одно середнячок а не машинка на пару років.
Повторююсь, хочу ровер ВЖЕ (або 1-2 тижні на пошук), і бажано новий. Через рік життя піде вгору і буду мати 4-7 тисяч на новий нормальний, і матиму вже досвід з вибором і підбором комплектуючих. А цей старий ашан з вже покривленою рамою і вбитою ходовою віддам в село бабцям гуси пасти або зажену десь за 500 грн і забуду нафіг як першу наївну любов в дитсадку.

Kostantin:
всі рекомендують не брати того ашана.
http://shpryha.te.ua/index.php/topic,6620.msg47490.html#msg47490    отакий я продавав кілька місяців назад.наберись терпіння і  пошукай на форумах бу.на свому я відїздив близько двох років, а переді мною ще десь три, причому їздив практично щодня на навчання + просто катання.І в момент продажі нічо не люфтило не товкло і мало цілком товарний вигляд.Тому нащо купляти ашан який потім просто викинеш і матимеш проблем з ним?
А якщо точно визначився то наші поради тут не потрібні, або я чогось не розумію.Не спіши брати бо потім пошкодуєш.
Пошукай на харківському велофорумі, там мабуть буде найбільший вибір.

Kostantin:
доречі як підбирав собі підвіс то дивився в тернополі випадково на один ашанчик але рамця була алюмінієва і вилка надиво ходила.Передній шимановський тормоз,ззаду вібряки.Впринципі все було в непоганому сані, а рама навіть сподобалась бо мала зовсім не ашанівський вигляд. Велосипед привіз колись з англії якись тернополянин і велосипед стоїть в підвалі без діла.
Єдиний мінус ще відчутні вісімки на обох колесах але думаю що правляься.Якщо зацікавитьто дам номер.Здається можна було купити за 800-900 грн.Якщо цікавить то здається маю ще телефон.Вкласти ще трішки  і думаю можна їздити + рульова 1\18)

Erazel I-st:

--- Цитата: orka13 від 04.05.2012, 22:49:22 --- От приклад – порадили «Pride XC-300» - 3050грн. Я глянув, якщо вже брати – то на мою думку краще XC-26 disc 3200 грн з дисковими гальмами

--- End quote ---
Чисто теоретично(ітак брати не будеш їх бо вони в бюджет не вписуються): брати треба ХС-300 бо він з кращою обвіскою,  а ті дискарі ітак до жопи, бо й нема потреби в них, та й самі по собі вони неахті, а переплачувати за них треба. Тому або ХС26, або ХС300. Колись ще була модель S-300. Але щас щось вже її ніде небачу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version