Проблема в тому що з грошима туго зараз, якщо брати щось нормальна нове вище 3к, то тре буде ще доскладувати ще 1-2 місяці. А потім я поначитуюся ще форумів і почну ще на щось дорожче складати і знов по кругу…. От приклад – порадили «Pride XC-300» - 3050грн. Я глянув, якщо вже брати – то на мою думку краще XC-26 disc 3200 грн з дисковими гальмами, але там нища рама… знов сумніви, знов купа гортань каталогів в пошуках аналога.
А я не настільки зараз зацікавлений в дорогій якісній моделі, яку потім можна буде апгрейдити і ще робочу показувати внукам. Точніше сказати можливостей в мене нема і інших важливіших по житті пріоритетів вистачає. Навіть на ті 3к грн. то буде все одно середнячок а не машинка на пару років.
Повторююсь, хочу ровер ВЖЕ (або 1-2 тижні на пошук), і бажано новий. Через рік життя піде вгору і буду мати 4-7 тисяч на новий нормальний, і матиму вже досвід з вибором і підбором комплектуючих. А цей старий ашан з вже покривленою рамою і вбитою ходовою віддам в село бабцям гуси пасти або зажену десь за 500 грн і забуду нафіг як першу наївну любов в дитсадку.