ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

вибір каретки

<< < (2/5) > >>

Антон Одобецький:
Глибину посадки можна порівняти між старими та новими шатунами за допомогою штангенциркуля. Але потрібно вважати, що нові шатуни сідатимуть трошки гірше, тому через 200-300 км їх потрібно буде підтягнути.

A.F.C.:
"По ідеї",  "теоретично",  "можливо", попробуй і т.д. це все припущення! Мені тра знати розмір, щоб я замовив каретку, встановив її і їздив.  Ширина кареточного вузла  68 ще які дані тре знати, щоб підібрати каретку?  Хтось знає методику підбору каретки для шатунів FC-M540? Не повірю, що виробники випускають деталі щоб їх підбирали на око!

Антон Одобецький:
В гуглі знайшов, що 118.

Антон Одобецький:
На упаковці із шатунами повинна бути написана рекомендована каретка.

teodor4ik:

--- Цитата: Антон Одобецький від 04.05.2012, 11:49:59 ---На упаковці із шатунами повинна бути написана рекомендована каретка.

--- End quote ---
а вот і хрен... то залежить і від рами, також.. крім ширини стакана ше є вагон параметрів... тойже чейнлайн, форма нижніх пер, ширина/форма підсидільної труби і т.д. від яких залежить чи ти не впореш зірками по рамі на закороткій для неї каретці, чи скинеш вниз/вверх і т.д. в мене на гібриді шатуни сіли ідеально, а вниз не скидає...   

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version