Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Велосипед + дресс код
org100h:
Надибав на сомаличі таку от цікаву лінку. (читаємо перший пост)
http://forum.klerk.ru/showthread.php?t=447666&highlight=%E2%E5%EB%EE%F1%E8%EF%E5%E4%E5
Як видно, в HR-менеджера конкретний совок головного мозку :D.
Подумав собі, хто яко, колись попадав на подібне нерозумінням від коллєг по роботі? Ми ж по ходу не далеко втікли.
Антон Одобецький:
Абсолютно нормальна реакція ТП. Сам стикався із дещо легшою формою. А взагалі, по ставленню до такого можна визначити потенціал і рівень держави. Наша держава, нажаль, поки у жопі.....
Terrorist:
Де я тільки не працював, і всюди на роботу їздив велосипедом, але ставлення до мене було абсолютно протилежне... Так що, не все ще так погано в нашій державі :)
Антон Одобецький:
Ну, в цілому у нас позитивно-нейтральне ставлення до велоипеду, але інколи знаходяться нерозумні люди, яким це не подобаєтья.
У мене були випадки, коли не дозволяли паркуватися у зручному місці.
Тому не все ще так погано, хоча є куди рухатися.
teodor4ik:
--- Цитата: Terrorist від 29.04.2012, 00:17:10 ---Де я тільки не працював, і всюди на роботу їздив велосипедом, але ставлення до мене було абсолютно протилежне... Так що, не все ще так погано в нашій державі :)
--- End quote ---
в облраді просили по приїзду ровера десь сховати шоб не маячив перед очима начальників, помішати не могли таяк я сам був начальником відділу, а боси в києві.
Навігація
Go to full version