Мандрівки > Заплановані

29 квітня - Шприхальська класика: Прошова!

<< < (5/8) > >>

Erazel I-st:
Темп дійсно неспішний? Бо тато в неділю хоче взяти мого гібрида. Тому напевне якщо я буду то буду на РМ. От і боюсь чи не здохну  :)

Сім самураїв:

--- Цитата: Erazel I-st від 27.04.2012, 11:58:39 ---Темп дійсно неспішний? Бо тато в неділю хоче взяти мого гібрида. Тому напевне якщо я буду то буду на РМ. От і боюсь чи не здохну  :)

--- End quote ---
навіть якшо розтягнеться група - т оя тебе буду супроводжувати)
а ти як найдалі на РМ їздив?

Erazel I-st:

--- Цитата: Сім самураїв від 27.04.2012, 13:08:08 ---а ти як найдалі на РМ їздив?

--- End quote ---
З Зомбі і Славком 100 км по селах навколо Тернополя  :). Але тоді ще Олька була, так що мені рвати жопу і доганяти групу не приходилось  :D
 На РМ я можу їхати, просто крейсерська швидкість тої клятої желізяки  12-13 км на годину, все що вище вимотує сили бо вона вперто нехоче швидше їхати  ::)

Антон Одобецький:

--- Цитата: Erazel I-st від 27.04.2012, 11:58:39 ---Темп дійсно неспішний? Бо тато в неділю хоче взяти мого гібрида. Тому напевне якщо я буду то буду на РМ. От і боюсь чи не здохну  :)

--- End quote ---
Та що там їхати до тої Прошови? Спуск від Гаїв до Грабовця, Підйом в Баворові і підйом перед Прошовою

Сім самураїв:

--- Цитата: Антон Одобецький від 27.04.2012, 13:36:50 ---Та що там їхати до тої Прошови? Спуск від Гаїв до Грабовця, Підйом в Баворові і підйом перед Прошовою

--- End quote ---
сказав шосер танкісту)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version