вот вроде ти ж людина адекватна... перечитай перший пост і подивись на дату... нічо дивного не замітив?
замітив озвучені пару проблем і все. решту гладенько було дотепер
також десь тут висіла тема про збори АВТ і відповідно рішення там дати проведення велодня, програми, задач і т.д., запрошувались всі бажаючі... шо саме тут таємного? Перепрошую звичайно, але знов таки на АВТ дистанціюється від шприхи, а якраз навпаки...
бо це різні організації з різними в принципі цілями. дистанція нормальне явище.
п.с. я не то шоб хотів поконфліктувати, але мене дивує ситуація, коли вже три роки підрряд з нікому невідомих причин ми організовуємо свій персональний велодень, бо ми горді, а за пару днів до велодня кричимо - шо ай, всі казли, ми не встигаєм, купа невирішених питань, і вобше в нас купа інших ше справ.
якщо цікаво - можете поритись в аналогічних темах з минулих років - там знайдете підвердження морїх слів.
так, я знаю що це морока і непросто. але якщо взявся за гуж - то не кажи шо не дюж, як кажуть росіяни.
особливо нервує сімсот раз обвговення дати, перенесення, бо комусь там персонально ен виходить. визначились з датою - всьо. хай навіть приїде 5 людей - то має бути в той день.
як люди, трохи дотична до інформаційних технолгій скажу, що 98% контингенту велодня сидят ьв інтернеті. і розпіарити захід без проблем можна безкоштовно, користуючись нетом - форум крапки, форум шприхи, янека доба і ще при нагоді пару сайтів. афіші - непотрібна і витратна штука.