та мені взагалі будь-який день підходить. просто вже вкотре організація практично до самогої оголошеної дати робится таємно, а потім за два дні оголошується шо є купа проблем, нема людей і багато невирішених питань і всі забили болт.
якщо хтоьс береться і робить то без афішування - то робіть вже. а якщо хочете залучити народ - то з самого початку пишіть список потрібних справ по допомозі.
вот вроде ти ж людина адекватна... перечитай перший пост і подивись на дату... нічо дивного не замітив?
також десь тут висіла тема про збори АВТ і відповідно рішення там дати проведення велодня, програми, задач і т.д., запрошувались всі бажаючі... шо саме тут таємного? Перепрошую звичайно, але знов таки на АВТ дистанціюється від шприхи, а якраз навпаки...
Ніхто не робив гвавту, просто я уточнив шо пора би рухатись, якби хтось завтикав.
про перенесення то я взагалі хз, тікошо почув... так си стало, як бачив я реєстрував все на байкдею по старим данним причом буквально позавчора... шоп я був у захваті, то таки ні... але маєм то шо маєм.