ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
чудо-юдо маде ін СПУТНІК
sanlexik:
Величезний респект Сергію за допомогу у збиранні мого гібрида і чудову статтю:
http://forum.te.ua/showthread.php?t=59481
teodor4ik:
--- Цитата: kolibri від 21.05.2012, 23:06:09 ---гірше в любому випадку не буде
--- End quote ---
буде... в місці зварки ти перегрієш і попустиш метал, крім того від дугової зварки вуглець вигорає і навколо шва ти получиш не хромоль, а хайтен, шо і прикінчить пера... рекомендую почати експерименти з вилки... якшо після того за місячь не вломиться і не погнеться повтори з рамою. Просто я не готовий сказати наскільки гірше стане (а гірше стане однозначно)
Антон Одобецький:
Щось я дуже сумніваюся, що у Супутника є хромоль.... По ходу він зроблений із звичайних водопровідних труб.
teodor4ik:
--- Цитата: Антон Одобецький від 22.05.2012, 21:57:09 ---Щось я дуже сумніваюся, що у Супутника є хромоль.... По ходу він зроблений із звичайних водопровідних труб.
--- End quote ---
а вот і жуй... мій супутник 69го року має місця де фарби нема взагалі, а фактично мало шо там ржавіє... норм сталь вже би себе показала в усій рижій красі.
kolibri:
на рахунок зварки: я дешо приварював, шоб зробити то, шо задумав. та й і металеву пластину приварював на пера, шоб краби на заді вчіпити, бо ніякого кріплення вже не було. шось не помічаю нічого поганого. може це ше від методу зварки залежить.
Навігація
Go to full version