Загальний > ДТП

песец в днєпрі

<< < (3/3)

Terrorist:
Напевно міст біля шостого, 2 роки тудою щодня їздив і жодного чп чи небезпечної ситуації не було, правда я акуратно, та й даю про себе знати здалеку

Horsbor:
Andrizzio
"ви думаєте шо ви крутий транспортний засіб" поки не буде велодоріжок буду завжди їздити по дорозі. тим більше шо не вмію перестрибувати бардюри, і не збираюсь цього робити.

я під тим мостом проїжджаю майже завжди коли їду з свого району в центр і нічо, норм...літати поки шо не навчився)))

Vintage:
Ладно з "наєздами", коли в тебе двохпідвіс, СПРАВЖНІЙ двохпідвіс то на дорогу реально нема сенсу суватись, оскільки даний тип роверів має своє призначення. Щовечора бачу купу чудаків на роверах, які не те-що без блимаків, навіть пасивних світловідбивачів не мають.  :police: >:D :police:   А потім починаються створення тем у розділі ДТП! Як вже сунулись на дорогу, то навчіться їздити по правилам дороги, інакше - маємо те, що маємо!

teodor4ik:

--- Цитата: Vintage від 10.04.2012, 23:40:11 ---Щовечора бачу купу чудаків на роверах, які не те-що без блимаків, навіть пасивних світловідбивачів не мають.

--- End quote ---
я такий... но я тоді крадусь нишком по тротуарах, де тра перевожу руцями... тоєсть кошу під пішохода.

останнім часом почав наліво повертати строго по правилам... по правому краю проїжжаю перехрестя, злазю з ровра, перевожу по зьобрі, сідаю і їду далі.. то надійніше ніж махати шо ти повертаєш і сподіватись шо хтось це побачить + коли ти пішки ти пішохід і на зьобрі тебе мають пустити, а поки їдеш ніфіга...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version