Нині біля Маяка чуть не завалив мене машиною мєнт. Я їхав по головній з Мазепи вниз, а він розвертався на кольці. Розвертався наглєйшим образом - одна машина, яка їхала з дамби і повертала на Дружби, зупинилася мене пропустити. Він їхав ззаду, тут же на кольці обїхав її, і вивалив прям переді мною, так що я якраз встиг загальмувати щоб не вальнутися в нього.
Злий я був як чортяка. Доїхав до центру і таки знайшов час набрати з мобільного 102. Назвав номер машини, модель, і описав ситуацію. Виклик прийняли, я сказав що при потребі можу прийти і заяву написати.
Знаю що в міліції всі виклики пишуться і так просто воно не пройде. Конєшно тратити час на заяву було впадло, але думав може з і з усного звернення хоч якийсь результат буде. Ну а при крайній потребі, думав і папір напишу.
Результат не заставив себе чекати. Через 15 хвилин передзвонив той мєнт, і в дуже культурній і запопадливій формі вибачався. Казав що має багатьох друзів-велосипедистів, і дуже їх поважає, а то "спішив на роботу". Просив зустрічі і обіцяв відшкодувати всю образу яку він мені завдав. Просив не писати заяву, і підійти до чергового сказати щось типу що такого не було.
Я погодився заяву не писати і на накаляти обстановку, ну а з черговими хай там сам рішає як хоче. Зустрічатися з ним нема часу.
Незнаю чи правильно все докінця зробив, але переконався що часом дзвінок на 102 щось та й дає.