ТехМайданчик > Ровери

Допоможіть з побудовою електровелосипеда

<< < (2/9) > >>

Tuti:
Щось таке

Andrizzio:

--- Цитата: Tuti від 11.04.2012, 01:11:39 ---Планується загальна вага агрезата 35-40кг + 90кг живої маси.

--- End quote ---

з мотором, та вага має шанс зростати ))

:o Васька поспіши  :police:

Pozitiff:

--- Цитата: Tuti від 11.04.2012, 01:11:39 ---Я працюю над рамою для електробайка. На мою дудку двохкорона вилка витримає більші навантаження. Може я помиляусь! Планується загальна вага агрезата 35-40кг + 90кг живої маси. Цікава думка компитентних людей в, дякую за увагу.

--- End quote ---
задумка хороша, ебайків більшає) хстате вчора бачив ше один ебайк біля 6 магазу, кантрійник хорошо рівня з переднійм мотором і акумами на багажнику. то не зі шприхи???! на рахунок двохкоронки ти правий вона витримає більшу нагрузку, но нормальна двохкоронка) не обіжайся но різьбові вилки гавно..  і неважно скільки там корон. шо значить працюєш над рамою? робиш з нуля чи переробляєш?? моя порада зроби з нормальним стаканом, безпечніше для здоровя) 35-40кг то дитяча вага, мій по приблизних підрахунках до 50 дотягне, так шо я спокійний))) акуми які в тебе, і мотор? якшо свинець менше 12аг і мотор менше 500вт то толку з того мало буде(

--- Цитата: Tuti від 11.04.2012, 01:11:39 ---Щось таке
--- End quote ---
шось я не впевнений..

Erazel I-st:
Якщо робиш раму сам то роби вже під стакан 1,1/8, якщо маєш готову раму від звичайного велосипеда то все ж краще поміняй її на нормальну, типу під нормальний стакан і бажано з кріпленням під дискові тормоза.

Tuti:
Рама буде виготовлятись з нуля, Будуть використовуватись вузли від велосипеда. Я слабенько розбираюсь на кавалках до вєлєків (стакан 1,1/8) ????? який він де його можна взяти, я так розмію окремо без рами іх не існує. Доведеться Виточувати або відрізати від рами.Поможіть в сьму питані. Мотор колесо 1000-1200W -7кг.  акамулятор LiNiCoMnO2 48v10ah - 6кг.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version