ТехМайданчик > Ровери
Допоможіть з побудовою електровелосипеда
Pozitiff:
пс. під фразою хороша пружина малось на увазі амортизатор, но як мінімім з працюючим відскоком)
Tuti:
Спасибі за поправку Pozitiff. Чухаю я на базар по чашки.
teodor4ik:
--- Цитата: Pozitiff від 17.04.2012, 09:25:13 ---пс. під фразою хороша пружина малось на увазі амортизатор, но як мінімім з працюючим відскоком)
--- End quote ---
розмір який? можу за недорого сіда сплавити 165 по осям, а можу просто дати для того шоб був як взірець.
кста... як рішили питання стакана під 1.125? я би 2 попросив зробити якшо можете(не забездурно)...
позітів, можеш сказати точні діаметри труб ду-15, 20, 25? просто мушу подумати як порішати осі і шарніри до свого байчега...
ПееС було би жирно до 20го травня їх всі поробити шоби устроїти ВДНХ на велодні.
Pozitiff:
--- Цитата: teodor4ik від 17.04.2012, 12:21:39 ---розмір який? можу за недорого сіда сплавити 165 по осям, а можу просто дати для того шоб був як взірець.
кста... як рішили питання стакана під 1.125? я би 2 попросив зробити якшо можете(не забездурно)...
позітів, можеш сказати точні діаметри труб ду-15, 20, 25? просто мушу подумати як порішати осі і шарніри до свого байчега...
ПееС було би жирно до 20го травня їх всі поробити шоби устроїти ВДНХ на велодні.
--- End quote ---
по осях як писав 150-200, сід файно би було, автор хоче повітря шоб з пружиною не махатись.. шо хоч за нього?
стакан 1.125, буду йому точити як купить чашки.. непоняв про 2, то тобі ше один треба?? кажи довжину
ДУ25 має всередині примірно 27.3, остальні неможу точно сказати, візьми штанген і зарвись на рост))
teodor4ik:
--- Цитата: Pozitiff від 17.04.2012, 12:40:51 ---по осях як писав 150-200, сід файно би було, автор хоче повітря шоб з пружиною не махатись.. шо хоч за нього?
стакан 1.125, буду йому точити як купить чашки.. непоняв про 2, то тобі ше один треба?? кажи довжину
ДУ25 має всередині примірно 27.3, остальні неможу точно сказати, візьми штанген і зарвись на рост))
--- End quote ---
хезе... 300-400
тра 2 для трайка, бо то шо я мислив на 1" фуіта... висота побуй ~ 2.5 D...
якби я ше міг зарватись на рост в робочий час...
Навігація
Go to full version