ТехМайданчик > Ровери

Допоможіть з побудовою електровелосипеда

<< < (4/9) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: Electro-sTurbovanyj від 12.04.2012, 01:01:41 ---мотор - комплект 500 Вт 48 В, акум. батарея LiFePO4 9 Аh, донор з ровербайку Прайд за 2550грн. Загальна вага приблизно 27 кг.

Маю відношення до комплектації і власне монтажу. Проект виконано під замовлення .

--- End quote ---
Це ти Ігора байк переробляв? Мдя, я думав він свого прайда залишить для подорожей.

Electro-sTurbovanyj:

--- Цитата: Erazel I-st від 12.04.2012, 08:10:47 ---Це ти Ігора байк переробляв? Мдя, я думав він свого прайда залишить для подорожей.

--- End quote ---

проект абсолютно нульовий  *No*

Pozitiff:

--- Цитата: Electro-sTurbovanyj від 12.04.2012, 01:01:41 ---мотор - комплект 500 Вт 48 В, акум. батарея LiFePO4 9 Аh...В режимі міста пробіг 24 км

--- End quote ---
маловато вроді, давно зібраний? можливо якуми ше не розігнались..

--- Цитата: Electro-sTurbovanyj від 12.04.2012, 01:01:41 ---сьогодні на обїздній за Білою спідометр зафіксував 63 км\год  :o

--- End quote ---
там шо планетарне МК?? анти ерс на такій швидкості ппц має бути

Tuti не вапрос) пиши в пп

Electro-sTurbovanyj:
 З власного досвіду по місту на 1 Ампер\годину має бути  пробіг приблизно 3 км, за містом 4 км ( вага 86кг, електровел 33кг, екіп\рюкзак\багажник 10-15 кг).

Батарея свіжа  - замовник не дав часу на тестування . Заряд до 57.6 В \ менеджер батареї при тест-драйві вирубав акум при 49 В ( міряв вже без нагрузки ) - ото все тестування.

Як задощить, може буде можливість  покулупатись   

Мотор дірект-драйв ( безредукторний ) - замовник активно педалює ( голову нижче виносу ховає :D

Tuti:
Зустрівся я з Позитивом. Зачерпнув богато інформації. Ми домовились про співпрацю він дійсно гуру,я  вражений вєлєком на якому він припедалив. Незабаром викину фотки на форум.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version