ТехМайданчик > Ровери
Допоможіть з побудовою електровелосипеда
teodor4ik:
--- Цитата: Tuti від 11.04.2012, 16:36:27 ---Рама буде виготовлятись з нуля, Будуть використовуватись вузли від велосипеда. Я слабенько розбираюсь на кавалках до вєлєків (стакан 1,1/8) ????? який він де його можна взяти, я так розмію окремо без рами іх не існує. Доведеться Виточувати або відрізати від рами.Поможіть в сьму питані. Мотор колесо 1000-1200W -7кг. акамулятор LiNiCoMnO2 48v10ah - 6кг.
--- End quote ---
дивно... або докупи акумів, або візьми дохліший мотор. маєш шанс загнати акуми бистро, бистро...
стакан 1 1/8 то 1.125 дюйма = 28,5мм товщина штока вилки.
посадка чашок: неінтегрованих в р-ні 31-32 мм (тра норм. штанген, чашки маю, єслі шо позичу). інтегровані в р-ні 38-42 мм (не мав з ними справ).
Відрізати ідея глупа бо вони як правило алю або хромоль, китайці в тому стандарті не працюють. Отже тра точити... по тому позітів гуру... він же може і стакан каретки врізати. і взагалі... візьми якогось соку і зустрінься з ним якось. багато корисного розповість.
Pozitiff:
тада теодорчік правий, для 1квт 10аг маловато.. для такого акума ідеально 500вт підходить. ти часом не на сайті евел брав?? вони там люблять рекламувати такий комплект)) в мене 1квт і акуми 15аг, то я тож чуток переживав за ресурс, пра в мене ЛіФеПО4, вони в плані ресурсу трохи кращі. но тут ше є такий момент як пропускна здатність бмс акумулятора (довготривалий і короткочасний струм розряду) в мене в стоці бмс йшла на 30-60 ампер, но я собі заказав опційну 50-100 шоб мотор по повній юзати. так шо якшо в тебе бмс слабша надмірний струм вона обмежить (в теорії) но тоді 1квт з мотора ти не вижмеш.. но для тебе то даж краще) акуми довше проживуть, а тих 700-800 ват тобі хватіт з головою
Erazel I-st:
Перейменував тему, щоб народ знав про що в ній йдеться :)
Electro-sTurbovanyj:
--- Цитата: Pozitiff від 11.04.2012, 08:28:19 --- вчора бачив ше один ебайк біля 6 магазу, кантрійник хорошо рівня з переднійм мотором і акумами на багажнику. то не зі шприхи???!
--- End quote ---
мотор - комплект 500 Вт 48 В, акум. батарея LiFePO4 9 Аh, донор з ровербайку Прайд за 2550грн. Загальна вага приблизно 27 кг.
Маю відношення до комплектації і власне монтажу. Проект виконано під замовлення .
В режимі міста пробіг 24 км ( сам робив тест- драйв ). Маршрут - кілька кругів від циганки до гот. Галичин по набережній , далі на Дружбу до вул. Громницького, назад на Східний по центру до костела і знову назад через центр до податкової, там батарея вирубалась. ( Помірно педалював тільки вгору )
Власник літає не по дєтски.... сьогодні на обїздній за Білою спідометр зафіксував 63 км\год :o
Tuti:
Дякую за увагу шановне *товариство велолюбителів*. Є багато нюансів :)На форумі музомити цю тему вожна довго і нудно, Я згідний з teodor4ik Для конкретного резльтату потрібно живе спілкування. Сочок і до сочку з мене. Pozitiff гуру дозволь запросити тебе на стаканчик соку?
:)
Навігація
Go to full version