EXTREME > Фрірайд, Дьорт
Вибір ФР велосипеда для новачка
A.F.C.:
Тед, якби ти зі спеша зняв ланцюг то я б не відрізнив, а так то тютілька в тютільку)
teodor4ik:
--- Цитата: A.F.C. від 11.04.2012, 17:44:08 ---Тед, якби ти зі спеша зняв ланцюг то я б не відрізнив, а так то тютілька в тютільку)
--- End quote ---
крім певних дрібниць ::)
Василь:
--- Цитата: teodor4ik від 10.04.2012, 23:51:25 ---ти 100500 раз правий, фул тобі треба... мало того!! я би рекомендував повний бодікіт і абонемент в травматології... крім того можу пробити знижки в бюро ритуальних послуг.
НЕ ВЗДУМАЙ на ньому поїхати з горки...
--- End quote ---
чого ти так кажеш я на ньому вже 1 рік катаю і норомально ніяких поблем не було і доречі я хочу до нього передню вилку поміняти
Василь:
а наснігу це чий????????
teodor4ik:
мій :) при нагоді можу дати повозитись, щоб зрозуміти шо таке ровер...
--- Цитата: Василь від 11.04.2012, 20:04:53 ---чого ти так кажеш я на ньому вже 1 рік катаю і норомально ніяких поблем не було і доречі я хочу до нього передню вилку поміняти
--- End quote ---
маю обрізки обломків таких рам... покажу як і де вони ломаються... за вилку забудь... краще поміняй ровер... рут хтось не помню хто мав на продаж нормальну раму типу твоєї, але правильну за 600-700 грн. а вот до неї вже тра брати норм. вилку за 600-800 грн. + аморт 200-300 і решту твого перекинути на початки...
Навігація
Go to full version