ТехМайданчик > Спорядження

Увага, "лєві" запчастини

<< < (2/4) > >>

Антон Одобецький:
Та ви не дивуйтесь підробками. Наші вузькопльоночні товаріщі вже підробляють все підряд - недавно бачив матернинку Azus.

Andrizzio:
як ти ніколи вживу не бачив такого самого кавалка, звідки ти можеш знати чи то справжнє чи підробка, купив нове, поставив і тішишся тим сильно і кажеш шо всі решта нерозумні дорого плятять. Різниця в +/- пару міліметрів в габаритах не помітна. ніхто ж не ставив поряд 2 таких товари, оригінал і лівий і не порінював. Воно може і працює до пори до часу, а прийде ТО от тоді і почнеться шо не стають стандартні розхідники туда.
сам не люблю в нас купувати, але коли за бугром нема розпродажів то і ціни в нас навіть на деякі товари нижчі.
але ТАКА різниця цін нового і майже нового чогось мене ДУЖЕ насторожує.

Антон Одобецький:
Так "лєві", то можуть бути не тільки підробки, а й офіціні, але такі, що не пройшли контроль. Хитрі китайці не дають пропадати відбраковці.

shkvarok:

--- Цитата: Антон Одобецький від 24.03.2012, 13:18:02 ---Так "лєві", то можуть бути не тільки підробки, а й офіціні, але такі, що не пройшли контроль. Хитрі китайці не дають пропадати відбраковці.

--- End quote ---
  Такі штуки є точно!!!, можливо те що я і писав про ОЄМ версіїї товарів, но тут вже канешно дєло таке.. я купив оемний прцессор інтел, чого він оемний хз, ну точно підробкою бути не може )) але все норм бігає і гониться, боксовий мені нафіг тре було і переплачувати бо і так свій кулер ставлю, а от велозалізо то штука така, коли приїхали тормозюлі боксові і вкоробці комплектація йомайо все до кожного болтика + ще детальки для перерізки та навіть фірмові ключі для болтів то це приємно, питання підробок то дійсно питання чи може то хтось таке самопалом робити і щоб воно виходило дешевше ніж заводське, що чудять китайці я хз ))

Антон Одобецький:
ОЕМ - то просто деталі для зборщиків/ремонтників. То нормальна офіційна продукція, яка нічим не поступається в якості. Тільки йде без інструкцій, дисків та ін. (лише сам пристрій у спартанський упаковці).
А от щодо відбраковки, то попадаються і нормальні екземпляри, а буває суцільний брак - все залежить від причини відбраковки та методів визначення браку. Взагалі існує підозра, що на ашани якраз і ставлять відбраковку, бо офіційний Турней не такий вже поганий переклюк.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version