ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?

<< < (18/19) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: shkvarok від 24.03.2012, 15:11:07 --- То ти про arhont'а ? бо взагалі то він до мене перший хто звернувся.

--- End quote ---
Ні. Я іншу людину "пінав"  :). Думав сам побачить, але після твого посту поняв що таки не побачив то й прийшлось дзвонити і розповідати про твою пропозицію.

teodor4ik:
а якшо так, то в нас буде 2 майстерні. :lipsrsealed:

Erazel I-st:

--- Цитата: teodor4ik від 24.03.2012, 19:46:28 ---а якшо так, то в нас буде 2 майстерні. :lipsrsealed:

--- End quote ---
Ну або два майстри в одній. Що певною мірою краще. Все таки коли дві голови то досвід не плюсується а перемножається  :). Побачимо що з того далі буде.
 Доречі я чогось про дімку подумав коли заговорили про можливість надання площі під майстерню. Але чогось вважав що він незахоче підриватися з зарашньої роботи  :)

shkvarok:
Еразель, не наводь кіпішу ))) яж написав "бо взагалі то він до мене перший хто звернувся" але не єдиний. Ясен два самих толокових майстра в місті під одним дахом, з повним набором інструмента, + точильно ріжещіх станків, з купою місця та ще і мийкою на подвірї,  куда мудріше ніж нікому не потрібна конкуренція і демпінг цін перед одне одним, але то мої вумозаключенія, а як воно буде то скоро буде відомо.

shkvarok:
Закривай тему  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version