ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?
Erazel I-st:
--- Цитата: teodor4ik від 21.03.2012, 22:29:30 ---мався на увазі трубчатий вал шатунів і зовнішня каретка шо в шимано є х-т2... а взагалі холовтеч=пустотілий, у шимано 1й холовтеч був на окталінках, на квадраті шось не пригадаю...
--- End quote ---
Ну холовтеч1 був і під квадрат - у мене були ДЕОРЕ пустотілі під квадрат на гібриді. Що до того "і знає що таке холовтеч" то ті хто в темі ітак поняли що мова про ключ під каретку
Erazel I-st:
--- Цитата: shkvarok від 21.03.2012, 22:33:10 ---Я не знаю хто про який ключ, я про цей http://www.ebay.com/itm/89515-FORCE-CYCLING-BIKE-HOLLOWTECH-II-BOTTOM-BRACKET-TOOL-AXLE-TOOL-/170787881969?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c3c043f1 і в тернополі я його знайти не міг, тема точно вже пішла у флуд )))
--- End quote ---
А от це вже показує твою замкнутість і лінивість. Якби сидів на шприсі то б знав що такий ключ є в мене, кому треба то брали(я даю ну дуже неохоче і то лиш на пару днів, але як сильно треба то все ж даю) і віддавали токарю щоб він зробив по ньому копію :). Якби не був замкнутий ::) то б з нав що такий ключ вже є в багатьох людей і хтось би тобі й дав на пару днів. Недавно сказ собі заказував і ключ під шатуни шімановські, то й я замовив собі 2 штуки, десь та тема була. Тобто якщо трішки сидіти на форумі вечорами то часто можна щось корисне вицепити :).
Erazel I-st:
--- Цитата: spirit від 21.03.2012, 21:12:02 ---ок, маргаритка, давай тільки менше пафосу, повір ти переоцінюєш свій байк, суті проблеми я не розумію?
--- End quote ---
Спіріт, хватить тролити :). Шкварок говорить не про себе, а більше про людей в яких є гроші на дорогі велосипеди, але через занятість нема часу ті велосипеди крутити - грубо кажучи про середній клас бізнесменів :), таких собі дядьків з пузами, для яких ровер одня з цяцьок і далеко не на першому місці.
2Шкварок: А вот те що твої знайомі хочуть міняти Тору на Пайка якось двозначно. Якщо їм треба Пайка значить вони катають ну зовсім не КК, чи вони просто почули що пайк рахується кращим і собі захотіли? Бо якщо людина дійшла до того шо їй треба пайка то вона явно не катається лиш по вихідних містом. А навпаки катається активно і ровер для неї далеко не на останньому місці .Тобто вже давно мала б орієнтуватися як і що міняти. Але все такеи фраза "міняти Тору на Пайка" в мене викликає усмішку в контексті категорії тих людей за які ти згадував в цій темі. Ну бо 90% що вони навіть незнають чим тора відрізняється від пайка крім матеріалу ніг :D.
spirit:
--- Цитата: shkvarok від 21.03.2012, 22:33:10 ---Я не знаю хто про який ключ, я про цей http://www.ebay.com/itm/89515-FORCE-CYCLING-BIKE-HOLLOWTECH-II-BOTTOM-BRACKET-TOOL-AXLE-TOOL-/170787881969?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c3c043f1 і в тернополі я його знайти не міг, тема точно вже пішла у флуд )))
--- End quote ---
ключ для каретки)))) таааак ніхто такого ніколи не бачив :D:D:D:D:D
з вищепрочитаного я так розумію шо автора теми не влаштовують терміни роботи, хоч він навіть не взнавав їх, а вирішив спочатку поділитись своєю "проблемою" на форумі, шо тут можна сказати, якшо не можеш домовитись з майстром чи почекати то це особисті проблеми кожного, зі згаданих тут технічних проблем в тернополі все рішаємо на відміну віт такого як наприклад торцювання каретки чи рульової що наврядче можна зробити десь в тернополі, а купляти самостійно дорогий ключ для одної процедури не розумно.
Якшо всім так подобається пускати соплі на тему "ой так погано, нічого нема, ніхто нічого не знає і не вміє" то будь-ласка, не буду більше заважати.
spirit:
--- Цитата: Erazel I-st від 22.03.2012, 07:47:38 --- Спіріт, хватить тролити :). Шкварок говорить не про себе, а більше про людей в яких є гроші на дорогі велосипеди, але через занятість нема часу ті велосипеди крутити - грубо кажучи про середній клас бізнесменів :), таких собі дядьків з пузами, для яких ровер одня з цяцьок і далеко не на першому місці.
--- End quote ---
дякую підняв мені настрій зранку
Навігація
Go to full version