ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?

<< < (14/19) > >>

shkvarok:
Я не знаю хто про який ключ, я про цей http://www.ebay.com/itm/89515-FORCE-CYCLING-BIKE-HOLLOWTECH-II-BOTTOM-BRACKET-TOOL-AXLE-TOOL-/170787881969?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c3c043f1  і в тернополі я його знайти не міг, тема точно вже пішла у флуд )))

teodor4ik:

--- Цитата: shkvarok від 21.03.2012, 22:27:35 ---...відкрити суто веломайстерню, в якій(на мою думку) буде можливість повного ТО (не базарного)велосипеда + при необхідності в майстерні зможуть щось десь специфічне дозамовти і якось +- оперативно привезди і поставити, також при неохідності щось просвердлити або доточити(ну фрізіровка то вже закруто походу), но наявність болгарки в майстерні імхо має бути...

--- End quote ---
дядьку, особисто я в дискусії на вашій стороні, таяк вважаю шо кожен має робити свою роботу, і якшо складання ровера займе 3 дні - я фактично просру свою з/п за ці ж 3 дні, краще я їх віддам майстру і він то зробить за день.

але, але, але... переборка ашана 150 грн. дорого? неа... якшо ригнути, перебереш за день 2і шт.. за місяць 50 = 7500 грн. для підвалі заіпца для того шо ти пишеш куй... реально воно би мало вартувати 300 грн... але хто ж стільки дасть? ніхто... АЛЕ перебрати бренда скорше і легше ніж іржаве корито... тобто ровер за 1000 переборка 300, за 5000 - 200... поясни це комусь... тому і крутять дома...

привезти зіпи не проблема, проблема час доставки.

шось доточити? малореально... просто повір шо так є... я пробував 6061 (АД-33) люмінь найти в трубах... угадай результат? хромоль? тоже... різати з ДТ16 і чугуна? сраний токарник від 1к$ фрезер по люміню від 5к$... хто, коли, чим і як його відібє?

специфіка законів нашої країни така шо бізнес - це купіпродай, виробництво і сервіс в жопі

teodor4ik:

--- Цитата: shkvarok від 21.03.2012, 22:33:10 ---Я не знаю хто про який ключ, я про цей http://www.ebay.com/itm/89515-FORCE-CYCLING-BIKE-HOLLOWTECH-II-BOTTOM-BRACKET-TOOL-AXLE-TOOL-/170787881969?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c3c043f1  і в тернополі я його знайти не міг, тема точно вже пішла у флуд )))

--- End quote ---
знаю не менше 3 таких :)

shkvarok:

--- Цитата: teodor4ik від 21.03.2012, 22:45:24 ---таяк вважаю шо кожен має робити свою роботу, і якшо складання ровера займе 3 дні - я фактично просру свою з/п за ці ж 3 дні, краще я їх віддам майстру і він то зробить за день.

--- End quote ---
золоті слова і не тільки примінимі до моєї ситуаціїї, + до того всього ще треба матий той інструмент і знання, що саме важливе, я багато чого робив сам і не зовсім правельним інструментом і тепер про це жалкую, і тому до вилки я не полізу навіть при наявності часу, те що Україна в жопі по сервісу то по замовчуванню, але на мою думку саме у нашому місті попит (на велоремонти) перевищує пропозицію, і про це просто говорять ті "черги" про які я говорив, я 3 роки назад ходив впршував і чекав в будці щоб зашприхували, сам розраховував довжину шприх щоб зібрати колесо, за 3 роки роверів стало в 4 рази білше(як мінімум) а по мастерням відкрився тільки один С+ і то вони походу більше позиціонуються як магазин а не майстерня.

teodor4ik:

--- Цитата: shkvarok від 21.03.2012, 23:04:00 --- саме у нашому місті попит (на велоремонти) перевищує пропозицію

--- End quote ---
все тойже бред... шприховка колеса 30-50 грн. ти даш 100 шоб без черги? неа... тобто той хто попросить 100 бде без роботи, а за 30 і далі буде черга в будці, а створити конкуренцію зможе тільки інша будка. або стєчкін дома.
спитай наприклад скільки станків в тернополі? я знаю 6... а скільки тензометрів(міряти натяжку)? 0!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version