ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?

<< < (13/19) > >>

spirit:
ок, давай тоді повернемось до теми, якшо ти ще раз прочитаєш мої повідомлення вище, то можеш замітити, шо я задав тобі два запитання, доречі по темі, на які ти не відповів.

A.F.C.:

--- Цитата: spirit від 21.03.2012, 21:12:02 ---то чим ці чотири сторінки на форумі переливання з пустого в порожнє допоможуть в її виршені? не тратив би краще свій дорогоцінний час на писанину, а сам зробив свій дорогий ровер, і не треба писати про брак часу, якшо знаходиш час кататись і флудити на форумі то можеш знайти і це

--- End quote ---
підтримую.  Пролистав чотири сторінки і так і не дійшов єдиного висновку на рахунок мети створення цієї теми. Автор, ви хочете відкрити веломайстерню і вивчаєте попит, чи просто пофлудити?  Всі і так знають, що в когось є необхідність в веломайстерні, а хтось сам любить "єб...кохатись" зі своїм алюмінієм і якщо ви не збираєтесь вирішувати цю проблему чи хочаби запропонувати шляхи її подолання, то все написане вище є пустим балаканням, яке вже в не в одній темі обговорювалось.   П.С. забув додати на рахунок "ХОЛОВТЕЧ" на скільки мені відомо то це не КЛЮЧ, а назва технології чи конструкції пустотілих шатунів які бувають як під квадрат так і під окталінк і щоб їх зняти тре купити ключ за 15 грн на базарі 8)

teodor4ik:

--- Цитата: shkvarok від 20.03.2012, 22:40:10 ---...щоб зробили добротно то я взагалі не знаю яку румбу треба танцювати.

--- End quote ---

як казав один іносранец: шо у вас за країна... хош за шось розракуватись, стань біля віконечка раком, в банк? раком... а магаз? раком... сигарети? раком... я прийшов з баблом!!! то вони мають раком стояти!!!

по темі... скоро має бути окремо веломайстерня, але всю правду поки не скажу.. 

shkvarok:
Погоджуюсь на рахунок підняття питання і не не давання власних роздумів як це долати, я веломайстерню точно не відкрию бо я хоч і їздок з 6ти річним стажем але не веломеханік, а займатись самотужки тим у чому ти нічого не розумієш це гибла справа, але можливо тема дасть комусь "харчування" на роздуми щоб дійсно відкрити суто веломайстерню, в якій(на мою думку) буде можливість повного ТО (не базарного)велосипеда + при необхідності в майстерні зможуть щось десь специфічне дозамовти і якось +- оперативно привезди і поставити, також при неохідності щось просвердлити або доточити(ну фрізіровка то вже закруто походу), но наявність болгарки в майстерні імхо має бути, сувора критика шприхарів мені вкрай зрозуміла, я вже писав.., тут на шприсі люди які мають руки, але повірте шприхарі це макс 7% від всіх велосипедистів міста решта 93% мають купу гемора і не знають як його рішати(в мене до прикладу пару знайомих на мерідах і гаінтах які хочуть вже міняти до прикладу стокову тору на пайка і тп, і вони тупо не знають з чого почати і куда звернутись. Факт лишається фактом, в С+ черги РБ черги в будці черги. і ходити з колесами(припустім) кожен день в район базару і слухати "завтра" не всім по приколу. З своїми конями я раду дам, добре що знайомий з Андрієм і маю його номер телефону і знаю що він зробить все найкращим чином, або попрошу ще одного ветерана)) який зара щось з того збився але теж має золоті руки(але не впевненний що має весь інструмент, тре звонить), хтось з них точно обріже і гарно прокачає гідру і заляє масла в пайка і поміняє ніпеля на колесі, дюру в аморті когось попрошу зі станком щоб пробили, решту вже походу обрізане прокачане зберу сам. Тему можна закривати якщо вона для когось дуже флудова і безмістовна.

teodor4ik:

--- Цитата: A.F.C. від 21.03.2012, 21:41:57 ---"ХОЛОВТЕЧ" на скільки мені відомо то це не КЛЮЧ, а назва технології чи конструкції пустотілих шатунів які бувають як під квадрат так і під окталінк і щоб їх зняти тре купити ключ за 15 грн на базарі 8)

--- End quote ---
мався на увазі трубчатий вал шатунів і зовнішня каретка шо в шимано є х-т2... а взагалі холовтеч=пустотілий, у шимано 1й холовтеч був на окталінках, на квадраті шось не пригадаю...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version