ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?

<< < (12/19) > >>

shkvarok:
Для розуміння суті пролеми я просто кидаю пару цитат з посту вище(Професійна майстерня в магазині Спорт Плюс.)
"добре було б розмістити базові розцінки на виконувані роботи" "На рахунок обслуговування і сервіса в магазині "Ровер Байк" нема слів..." "а потім знайшли лоха, і всетаки впуляли йому той велокомп" "прийти ще через два дні я прийшов вони сказали прийти завтра я набрався терпіння і прийшов до них так як вони сказали ну я " "магазин без майстерні - не дуже хороша комбінація... " "Скільки б разів не звертався і з чим б не звертався він завжди знаходив час і допомагав. Можливо не завжди оперативно, але виною цьому є те що він сам. " ясен є купа позитивних відгуків про С+ але суть що одного майстра і майстерні імхо для всього міста мало. мені корректніше назвати тему треба було "Чи потрібна Тернополю ЩЕ ОДНА професійна веломайстерня ?" щоб небуло непоняток про що йдеться мова.

shkvarok:

--- Цитата: spirit від 21.03.2012, 20:44:53 ---шкварок, успокойся, знайшовся один на ціле місто з "дорогим брендовим байком" до якого ніхто не знає з якого боку підійти, ти би спочатку підійшов в той самий спорт+ чи рб і запитав чи тобі зроблять те шо ти хочиш, ой вибач, я забув шо в тебе нема часу бо ти заробляєш на пайк

--- End quote ---
Хлопче, я сплкйний як маргаритка )) ваші заздроші що до мого байка )) мені зрозумілі як і ваш комент, ви щось пишете не розуміючи суті теми, питання не про мій байк особисто а про зовсім інше, своє я привожу як приклад.

shkvarok:

--- Цитата: spirit від 21.03.2012, 20:44:53 ---шкварок, успокойся, знайшовся один на ціле місто з "дорогим брендовим байком" д

--- End quote ---
  Щоб всі знали!!! Azimut Jumper самий брендовий байк  :D

spirit:
ок, маргаритка, давай тільки менше пафосу, повір ти переоцінюєш свій байк, суті проблеми я не розумію? сильна в тебе проблема, навіть якби така проблема була (я не заперечую шо нема крутої майстрерні в тернополі), то чим ці чотири сторінки на форумі переливання з пустого в порожнє допоможуть в її виршені? не тратив би краще свій дорогоцінний час на писанину, а сам зробив свій дорогий ровер, і не треба писати про брак часу, якшо знаходиш час кататись і флудити на форумі то можеш знайти і це, в мене все, хочеш шось відповісти пиши в приват.

shkvarok:
Хлопче давай кожен буде оцінювати свій пафос а не чужий, і час так само, пишу на форумі по велотемі якщо пишу щось леве нехай модер ставить бан або закриває туму, ти не знаєш хто Я а я не знаю хто ТИ і давай на цьому закінчим цю тему з пафосами і маргаритками без взаємних образ, буде нагода десь познайомитись то зможеш висказати мені в очі що ти думаєш про мене і не розводити зовсім не потрібний флуд у гілці.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version