ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?

<< < (11/19) > >>

shkvarok:
Ліквідність фігідність, аренди шмаренди то ясно, або не ясно )) Вобщем я приведу тобі свого відчима з його фішером і ти йому роскажеш як йому вилку поміняти бо своїми 120кг він стокову за сезон ушатав в хлам, скажеш де то купити як поставити і хай приходить з роботи знімає костюмчик і куртить свій ровер ))) А от те що ти сказав про повноцінні веломайстерні при магазинах то дісно булоб круть, бо наприклад в тому самому С+ може ще й тому там Андрій єдиний майстер бо не дуже є місця для 2-3 майстрів щоб могли зі всім справлятись, і не було "черги" але то дійсно мусять власники про то думати, вобщем свої два коня я зберу полюбому, печаль що дещо буду нести до майстра, дещо буду сам складати(бо 2 ровера в повністтю розібраному стані транспортнути кудись не так і просто)) те що треба точити випилювати допилювати буду шукати токаів, фарбувати раму ще тре, то походу в автомайстерні, кароче якщо я з малою на тих конів сяду до червня то буде айс )))

shkvarok:

--- Цитата: Антон Одобецький від 21.03.2012, 19:10:08 ---Щодо дорогих велосипедів скажу, що нормальні компоненти потребують мінімум обслуговування.

--- End quote ---

Згоден, але коли всетаки стаэться що потребуюють, то будь хто нормально то не зробить, в мене були гідри шимано хоне, через сезон якогось почала ручка провалюватись ніби така не дешева цяця а таке сталось і що я мав з тим робити ? Переклюк ушатати в карпатах не так вже і складно і там не важливо чи то торней чи сайнт, хоча важливо, торней руками вигнув і все, а з сайнтом тре бавитись дозамовляти якусь дребедень і тп якщо вже моцно його впаяв, в мене є певний інструмент і знання, ясно щось таке я сам роблю і буду робити, но реально при доставці морем верхногами з пайка витекло все масло майже, що я маю робити ?? олію ляти?? я нівіть не знаю яке туда масло треба, густини виробник і тп. Так є варінт сідати в нет і все то чехлити, але тоді стає питання, коли на пайка заробляти ? )) і це нормально, що кожний займався своїм ділом тим що йому подобається і виходить і в чому він спец, я можу наприклад вдома крани підтягнути чи ковер на стіну цвяхами прибити, але всю сантехніку я сам не поміняю і металопластикові вікна сам  теж не втавлю, а якщо і вставлю то нахрен зимою замерзу  :D

Антон Одобецький:

--- Цитата: shkvarok від 21.03.2012, 20:22:21 --- Вобщем я приведу тобі свого відчима з його фішером і ти йому роскажеш як йому вилку поміняти
--- End quote ---
З радістю допоможу поміняти.

shkvarok:

--- Цитата: Антон Одобецький від 21.03.2012, 20:35:43 ---З радістю допоможу поміняти.

--- End quote ---
на що поміняти? куди іти людині з тим? яку вилку йому нову ставити, як це вияснити з ним, де ту вилку взяти і тп ітп, то не все так просто, я свого відчима првів як приклад, а є ще знаймі з велопролемами, я зводнічествойм займатись точно не буду, наразі всім даю азімут на С+ і якщо з рівнянням ободів то ще будка, там хочь пробитись напряг але чело там імхо толкове

spirit:
шкварок, успокойся, знайшовся один на ціле місто з "дорогим брендовим байком" до якого ніхто не знає з якого боку підійти, ти би спочатку підійшов в той самий спорт+ чи рб і запитав чи тобі зроблять те шо ти хочиш, ой вибач, я забув шо в тебе нема часу бо ти заробляєш на пайк

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version