ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?
Erazel I-st:
Шкварок, ти дещо неправий. Ти судиш з позиції людини кожна година якої вартує 100$. Але ж більшість народу може найти вільний деньок щоб перебрати ровер. Що до майстерень і інструменту - а якось ж жили всі раніше. І обходились власними силами. Якщо були гроші на каретку холовтеч то знаходились гроші і на ключ під неї(ну крім зовсім лінивих). І тормоза перепрокачували самі, і аморти перебирали, і після цього то все навіть їздило :D. Більшість нормального народу просто виділяло пару днів зимою за які вони перебирали ровер до наступного сезону, і велосезон ровер зустрічав в повній боєготовності. А вже під час самого сезону виділити час на усунення якоїсь однієї-двох несправностей то вже не така велика проблема.
Що до того що - "а у мене такий крутий ровер і я вимагаю спец майстра і спец інструмента" то собсно чим якийсь ровер за 3000баксів буде відрізнятися від ровера за 200-300 баксів? Ну МОЖЕ буде каретка з зовнішніми чашками. І то такі ключі вже не рідкість. Ключ для затяжки шатунів на Холовтеч2 взагалі вартує 8 грн, я собі вон 2 штуки взяв, про запас. А все остальне робиться таким самим інструментом як і для всяких ашанів - звичайним набором шестигранок і ключів. Тільки те що з розходніками до дорожчих запчастин туговато, але в теорії(хз як на практиці) в нас в Україні є представництва більшості брендів(крім Фокса) де можна замовити розходніки і запчастини.
Тому ІМХО в майстерню варто носити вже дійсно те що неможна зробити самому. Правда тоді доходи в майстернях можуть впасти :D, але зате небуде натовпу з "змастіть мені ланцюг" і "виставте мені перекидку", так що зможуть приділяти більше уваги дійсно потрібним випадкам. Хоча на рахунок доходів теж хрін зна, я тим ніколи не займався, але ІМХО чи буде 5 ремонтів на 10 гривень чи 1 на 50 гадаю різниця получиться несуттєва.
shkvarok:
Я дещо неправий в рамках форуму шприхи, і тутешніх людей які дісно толкові і можуть самі собі багато чого зробити, але в мене однго є як мінімум 8 знайомих з норм роверами які навіть не знають про існування шприхи і ключа під холвтеч, але мають не погані ровери і в них ті самі пролеми які і вмене щось змастити щось перебрати і поміняти, ці люди не заробляють по 100$ в годину але і не мають ні часу ні рук ні інструменту, а на роверах їзядять і їм нема як рішати свої пролеми, вони всі на норм роботах і не мають бажання шукати непонятно кого і не понятно де, також не мають бажання по 3 рази ходити в С+ або вистоювати в чергаг в РБ і ловити чувака який і майстер і продавець і кожні дюрці затичка як говориться, якщо ти не помічаєш як математик і айтішнік геометричної прогрессі росту велопопулярності в нашому місті, і вже не малих толп кантрійщікв в шоломчиках на гаінтаг і роксшоксах то це не означає що їх нема і їх не стає все більше і більше, не забувай що ціна на бензин росте також :D
Vintage:
О, та на то є така придумана Еразельом 1-им річ: (йдемо по лінку) http://shpryha.te.ua/index.php/topic,473.msg5816.html#msg5816 дивимося в кого є те, що нам потрібно і або в приват або ішним Макаром (номер тел., Скайп, Ася) зв'язуємось з людиною і - домовляємось про ту чи іншу річ що нам потрібна на тимчасове користування!
Erazel I-st:
--- Цитата: shkvarok від 21.03.2012, 12:50:38 ---Я дещо неправий в рамках форуму шприхи, і тутешніх людей які дісно толкові і можуть самі собі багато чого зробити, але в мене однго є як мінімум 8 знайомих з норм роверами які навіть не знають про існування шприхи і ключа під холвтеч, але мають не погані ровери і в них ті самі пролеми які і вмене щось змастити щось перебрати і поміняти, ці люди не заробляють по 100$ в годину але і не мають ні часу ні рук ні інструменту, а на роверах їзядять і їм нема як рішати свої пролеми, вони всі на норм роботах і не мають бажання шукати непонятно кого і не понятно де, також не мають бажання по 3 рази ходити в С+ або вистоювати в чергаг в РБ і ловити чувака який і майстер і продавець і кожні дюрці затичка як говориться, якщо ти не помічаєш як математик і айтішнік геометричної прогрессі росту велопопулярності в нашому місті, і вже не малих толп кантрійщікв в шоломчиках на гаінтаг і роксшоксах то це не означає що їх нема і їх не стає все більше і більше, не забувай що ціна на бензин росте також :D
--- End quote ---
Ну ти дещо правий, але ти не мені то пояснюй, а власникам веломагазинів. Щоб вони при магазинах відкривали повноцінні майстерні.
А що до людей на дорогих велосипедах - то так як вони їздять то ровер без переборки і 3 сезони відкатає. А ті хто активно катає ті і перебирати самі навчились. точніше життя навчило. Наразі відкривати окрему майстерню саму по собі неліквідно - Теодор пояснював чому. Там за оренду і зарплату треба буде щоб щодня ремонтувалось на кілька сотень гривень. Покажіть мені майстра який в стані витримати таке. Тому й треба народ привчати до ремонту власними силами, щоб не забивали майстерні дрібницями, і народ з відчтуними проблемами міг пробитися до майстра.
Антон Одобецький:
Щодо дорогих велосипедів скажу, що нормальні компоненти потребують мінімум обслуговування - почистити і змастити цепку, раз на сезон можливо потрібно підтягнути троси передач, замінити колодки, заклеїти камеру. Ці речі зобов'язаний вміти робити кожен велосипедист. Без елементарних навичок можна мати великі проблеми (якщо щось станеться у дорозі). Я не кажу вже про дійсно екстримальні випадки - пошкодження важливих компонентів (вибиті шприхи, пошкоджені обода, поломані переклюки). Є люди, які справляють в дорозі і таке. Особисто був свідком заміни заднього переклюка Ультегра на Турней, бо перший розлетівся.
Навігація
Go to full version