ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?

<< < (9/19) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: shkvarok від 20.03.2012, 17:38:09 ---мені треба зробити те що я сам буду робити дуже довго(перешприховка)

--- End quote ---
на базарі досить адекватно роблять біля вінків напроти збруча

--- Цитата: shkvarok від 20.03.2012, 17:38:09 ---...і те на що в мене немає інструменту(обрізка перепрокачка гідравліки) до пайка масло ляти я не полізу сам точно, і ланцюг зажати теж нема чим, особито мені простіше віддати в хороші руки а не купляти купа інструменту не дешевого, на один раз і не тратити купа часу, що стосується професорів які самі собі то все роблять то це супер що у вас є час і інструмент і знання, а що робити толпі гаінтістів спешистів кантрійщіків які вже накупили собі не дешевих брендових велів в києві і не мають ні рук ні інструментів, да в них є гарантія але порівняти обід вони в київ не будуть вел відправляти(і на базар теж не понесуть), що стосується приміщень, гаражів і тп, мені тупо пофігу де то буде робитись, мені пофіг імя магазину, мені пофіг де то є(тіко щоб в тернополі) мені потріен Майстер з інструментом який знає слово холовтеч)))

--- End quote ---
набери андрійка... нумер скажу, якшо не маєш... а краще зайди... якшо в плані струменту, то більше і кращого певно в одних руках в тернополі не найдеш... цінить роботу в основному адекватно, а якшо стати на мозоля (лівого), то і оперативно зробить, бо любить побавитись з чимось цікавішим ніж налаштування перекидки і змащування каретки.

teodor4ik:

--- Цитата: shkvarok від 20.03.2012, 21:37:52 ---Доречі крім хорошого і чесного майстра та проф інстрменту, є таке поняття як сервіс або робота з клієнтом, але це зовсім інша історія і нажаль певне до м.Тернопіль не примінима.

--- End quote ---
вона непримінима до України взагалі, а ти про Тернопіль.
я наприклад не розумію чому у нас нема такої модної за бугром фічі як замінний ровер на час ремонту... шикарна штука, навіть ардіс вбитий, за копійки, а який крок вперед в плані сервісу. Я вже не говорю про наявність зіпів, замінників на час відсутності З/Ч, вменяємих прайсів, чітких строків...

shkvarok:
Кароче я пойняв, тре нести колеса на базар, потім рулити шукати болгарку і різати собі шток або пальці, далі зі всім решта в С+ і ставати по мозолям щоб з гідравлікою і всім решта розібрались, а якщо ще виявиться що мені потрібно щось докупити то просто головою об стіну і все буде кокакола, до Андрія носив колеса все супер робить питань нема, ціни адекват, але людина має велику чергу і с ходу не брався коли я приходив, і це зрозуміло бо майстрів нормальних раз два і нема на місто.

shkvarok:
Ломаються велосипеди і за 3000$, або їх ломають   ::)  дорощий велосипед потребує ще більшої уваги ніж дешевий, бо чуваку який їде на базарному пофігу що в нього ланцюг не змащений і то чує пів района, а особисто мене вишибає коли починає хрустіти каретка або цокати педаль, бо позатікала вода і тре пермастити, взявся сам то діло розібрати і прочистити і пермастити, під холовтеч 2 ключа не мав ні вдома і купити в Тернополі теж не було де, взяв газовий )) я то все зробив але мої шатуни стали різко не новими а на +3 )))

shkvarok:

--- Цитата: teodor4ik від 20.03.2012, 22:21:30 ---вона непримінима до України взагалі, а ти про Тернопіль.
я наприклад не розумію чому у нас нема такої модної за бугром фічі як замінний ровер на час ремонту... шикарна штука, навіть ардіс вбитий, за копійки, а який крок вперед в плані сервісу. Я вже не говорю про наявність зіпів, замінників на час відсутності З/Ч, вменяємих прайсів, чітких строків...

--- End quote ---
ага, і ще кави поки ремонтують ))), реально скажу як є, всіх треба просити або впрошувати щоб зробили, таке враження коли кудись приходиш що ніби то тільки тобі одному треба і так ніби тобі роблять за пиво, хоча норм платиш, і це не тіко велосфери стосується, а щоб зробили добротно то я взагалі не знаю яку румбу треба танцювати.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version