ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?

<< < (8/19) > >>

Антон Одобецький:
А чи вигідно буде відкривати сервіс для пари-тройки фірмових велів. Більшість наявних у Тернополі - базар/ашан/хвз

shkvarok:

--- Цитата: Стечкин від 20.03.2012, 19:49:35 ---а мені шо казати?

бухгалтер за освітою, працюю програмістом БД і свої вели сам збираю/ремонтую бо краще ніж сам собі ніхто тобі не зробить

--- End quote ---

Шток на вилці теж сам обріжеш ? гідравліку шприцями з аптеки теж сам можу прокачати але що то будуть за тормоза і куди ручки будуть провалюватись ?

shkvarok:

--- Цитата: Антон Одобецький від 20.03.2012, 20:44:17 ---А чи вигідно буде відкривати сервіс для пари-тройки фірмових велів. Більшість наявних у Тернополі - базар/ашан/хвз

--- End quote ---
  Може комусь і вигнідно, вело майстерня нормальна тілки одна, це спортплюс, і Більшість наявних у Тернополі - базар/ашан/хвз там ремонтуються, тому туда пробитись це напряг, якщо з колесом прийти і тобі скажуть завтра - післязавтра - це одне, а якщо я припрусь зі всім велом в розібраному стані і скажуть на завтра, якось не позитивно ))) моя думка що тернополю потрібна веломайстарня яка би спеціалізувалась на велосипедах від 500$ і далі. Бо таких роверів в місті вже дуже дуже багато і стає більше з кожним роком.

shkvarok:
Доречі крім хорошого і чесного майстра та проф інстрменту, є таке поняття як сервіс або робота з клієнтом, але це зовсім інша історія і нажаль певне до м.Тернопіль не примінима.

Антон Одобецький:

--- Цитата: shkvarok від 20.03.2012, 21:03:42 ---Шток на вилці теж сам обріжеш ? гідравліку шприцями з аптеки теж сам можу прокачати але що то будуть за тормоза і куди ручки будуть провалюватись ?

--- End quote ---
Шток особисто різав болгаркою. З гідравлікою справи не мав, але не думаю, що це аж на стільки важко (враховуючи наявність інструменту).
Щодо велосипедів від 500 американських гривень, то такі вели ламаються дуже рідко, що зробить сервіс ще менш рентабельним (або ціни підуть догори).
А от Андрій з С+, то в нього і ставлення до клієнта нормальне і терміни виконання не надто великі, та й може навіть чогось навчити.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version