ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?

<< < (6/19) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Антон Одобецький від 20.03.2012, 12:33:18 ---Як казав мені казав один розумний чувак що різниця між сертифікованим ремонтом і звичайним полягає тільки в ціні,
--- End quote ---
не скажи... зачасту умовою сертифікації є наявність певного інструменту та обладнання, не говорячи про знання (як його використовувати)

Erazel I-st:

--- Цитата: teodor4ik від 20.03.2012, 12:36:01 ---не скажи... зачасту умовою сертифікації є наявність певного інструменту та обладнання, не говорячи про знання (як його використовувати)

--- End quote ---
Во во. Сертифікований це значить що В ТЕОРІЇ там зроблять так як рекомендує виробник, з дотриманням норм.

teodor4ik:
курси меха для EAL диплома

--- Цитувати ---Course costs £100 per person per day plus VAT at the Academy.
--- End quote ---

--- Цитувати ---Cost of the course is £990 plus VAT. The price includes all course materials and EAL certification.
--- End quote ---
http://www.eal.org.uk/res/pdf/public/structures/501_0934_0_st.pdf

--- Цитувати ---Cost of the course is £1200 plus VAT. The price includes all course materials and EAL certification.
--- End quote ---
http://www.eal.org.uk/res/pdf/public/structures/501_0988_1_st.pdf

ЦЕ ТІЛЬКИ ШОБ ТЕБЕ ВЗЯЛИ НА РОБОТУ в англії веломехом

Andrizzio:
а де пункт?? - Я люблю крутити гайки і не довіряю нікому свій алюміній. 

shkvarok:
Мені не треба ніякі сертифіковані дипловмовані специ, мені треба зробити те що я сам буду робити дуже довго(перешприховка) і те на що в мене немає інструменту(обрізка перепрокачка гідравліки) до пайка масло ляти я не полізу сам точно, і ланцюг зажати теж нема чим, особито мені простіше віддати в хороші руки а не купляти купа інструменту не дешевого, на один раз і не тратити купа часу, що стосується професорів які самі собі то все роблять то це супер що у вас є час і інструмент і знання, а що робити толпі гаінтістів спешистів кантрійщіків які вже накупили собі не дешевих брендових велів в києві і не мають ні рук ні інструментів, да в них є гарантія але порівняти обід вони в київ не будуть вел відправляти(і на базар теж не понесуть), що стосується приміщень, гаражів і тп, мені тупо пофігу де то буде робитись, мені пофіг імя магазину, мені пофіг де то є(тіко щоб в тернополі) мені потріен Майстер з інструментом який знає слово холовтеч)))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version