ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?
xlibes:
Трохи важко дати відповідь. :)
Бо рівень поломок і моїх велознань дозволяють більшість всього ліквідовувати самому і справа тут виходить не у фінансах,
а в елементарній практичності і доцільності.
Коли ж щось серйозне стається, то я б волів звернутися до доброго майстра і відповідно добре заплатити і знати, що робота того вартує.
Erazel I-st:
Б.
Фінансовий стан трохи фіговий і дороге обслуговування я не потяну. Плюс я вважаю що більшість робіт з велосипедом під силу перечічному власнику. Адже сама конструкція велосипеда досить проста. Хіба що бачу кілька "підводних каменів", основний це шприховка коліс. Робота нескладна але геморна так як вимагає усидчивості і точності. Ну може ще щось згадаю то допишу :)
Але загалом волів би звертатися до майстра лише по тих питаннях які не вирішити в домашніх умовах, які вимагають вже спеціалізованого інструменту.
Антон Одобецький:
Моя відповідь - ремонти, обслуговування і тд роблю сам, окрім випадків, коли потрібне специфічне обладнання.
Щодо свого велосипеду усі роботи (зібрав його повністю сам) виконую вдома окрім балансування коліс, оскільки поки що не маю станка. Як тільки зроблю станок, то буду повністю незалежним від майстрів.
Erazel I-st:
--- Цитата: arhont від 20.03.2012, 11:29:57 ---давайте створим голосування
--- End quote ---
Все, додав. Правда добавив ще один пункт.
arhont:
о,супер.ше одне:де проводять навчання для отримання сертифікату?з технікою і авто зрозуміло,а з велосипедами як?
P.S. ebay не пропонувати :D
Навігація
Go to full version