ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Чи потрібна Тернополю професійна веломайстерня ?

<< < (3/19) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: Антон Одобецький від 20.03.2012, 10:47:30 ---Але я би радив хоч мінімально навчитися ремонтувати самому, бо в дорозі професійного сервісу не буде.

--- End quote ---
Во, золоті слова, яка варто запамятати кожному.  :)

xlibes:
Справа не в дипломах закордонних. Так, там навчання дороге і тре потім відбивати ті гроші на добре оплачуваній роботі.

Є така штука як сертифікація або навчання, які займають пару днів.

Як зайти в будь-яку фірму по ремонту техніки в Тернополі, у них на стіні можна побачити кілька папірців у рамках - сертифікатів - про пройдені курси чи навчання по ремонту техніки кожного конкретного виробника. І то доступно по грошах. Плюс вселяє мінімальну довіру до тієї контори.

xlibes:
А те щоб вміти і знати самому - то звісно добре і собі ж у плюс. Особливо у дорозі.
Тим більше, що знання і вміння, то не торба, яку тре носити за плечима - воно все при тобі.

Але всього за життя не взнаєш і не зумієш. Плюс вузька спеціалізація бере своє.

Kostantin:
У Львові в Команчеро хороша веломайстерня.Можуть і виточити і просверлити і прокачати знаю на своїй практиці.Там кваліфіковані майстри +майстерня з зі всім обладнанням.І ціни нормальні.Ну єдине що не в Тернополі, але в разі чого можна проїхатись)

arhont:
давайте створим голосування:
чи готові Ви платити за професійне сервісне обслуговування?

А)так,я маю обмаль часу і краще більше заплачу і буду впевнений в якості проведеної роботи

Б)ні,мій фінансовий стан змушує ремонтувати все самому,лише в крайньому випадку звертаюсь до майстра

В)я профі,в мене є спонсори і своя команда механіків

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version