Мандрівки > Майбутні
Велодень 2012
Vik:
--- Цитата: Антон Одобецький від 05.03.2012, 10:38:49 ---Із початком весни усі активні велосипедисти починають планувати свій велосезон. Тому пропоную вже потроху панувати захід, присвячений початку активної частини велосезону.
Для початку потрібно визначитися із датою та приблизною програмою заходу.
Щодо дати, то я пропоную наступні: 8.04, або 22.04. 15.04, напевно що не підходить, бо Пасха, а 02.04 - ще може бути холодно.
По заходам пропоную залишити формат попередніх велоднів, доповнивши їх майстер-класами по типам велосипедів, дисциплінам, основам обслуговування і ремонту, правилам дорожнього руху і безпеці їзди на велосипеді.
--- End quote ---
Отож, присутній розброд в датах, тому не думаю, що сильно принципово перенести хоча б на початок травня велодень, ну, в крайньому випадку, кінець квітня, зважаючи на можливі капризи погоди. А велодень на меті має, насамперед, популяризацію велоруху. Погана (холодна) погода не буде цьому сприяти. Але, насамперед, з організаторами треба радитись (з Янеком, З Ромком Задорожнім).
A.F.C.:
Перегляньте тему по минулорічному дійству. Там, якщо я не помиляюсь, говорилось, щоб провести велодень ближче до травня, а то минулого року було якось не по феншую з погодою.
Антон Одобецький:
Минулого року просто випали холодні вихідні, але все ж я за 22 число - тоді вже буде і тепліше і настрій святковий.
Ruslan 75:
"Краще провести в один день із іншими містами. Всеукраїнський велодень 2011, проводили 28 травня." - так!
чесно кажучи - коли ще їздять на лижах, проводити велодень якось не по феншую і справді.
мета яка - щоб прийшли я да ти да ми с тобой чи приєдналось ще багато нових тернополян ????
от наприклад як може підростаюче покоління приєднатись в дощову погоду і коли вітер дує як на ельбрусі до велодня
інша справа 28 травня - кожен вже купив вел на літо - хоче катнутися познайомитись з велоспільнотою і все таке...
до організатора не маю претензій , але для чого проводити захід коли надворі дубак і ти тоді хвалишся всім що катаєш в любу погоду .... так же ж нових велолюбителів не збільшиться...
Антон Одобецький:
26-27.05 (28 то понеділок), буде свято від Ріа (традиційно), тому в ті дні може не вийти.
Навігація
Go to full version