Мандрівки > Майбутні
Велодень 2012
avalanche:
--- Цитувати ---Я схожий на дурня який буде в таке болото лісом вештатися?
--- End quote ---
ну так з відки ти знаєш що шори погнили? чи ти в нас телепат?
Erazel I-st:
--- Цитата: Vadila від 12.03.2012, 18:49:28 ---Чу-чуть
--- End quote ---
Кхм, кхм :police: :). Те що Хлібець мене колись зимою в дощ потянув в Збараж не значить що я по своїй волі піду зараз в ліс кататися, щас в лісі робити нічого.
--- Цитата: avalanche від 12.03.2012, 22:05:59 ---ну так з відки ти знаєш що шори погнили? чи ти в нас телепат?
--- End quote ---
Блін, звідки в тебе стільки занудства і вміння жарт сприймати буквально?
Ладно, хватить офтопити. Краще дійсно порозкинути мізками де можна пошукати палети нашим безсідельним друзям. То ж всього лиш на 1 день, потім ті палети назад віддадуть. Може в когось є знайомі на гуртовнях і т.д.
Erazel I-st:
Все, за палети я домовився, зараз є купа вільних палет. І сподіваюсь що станом на квітень ситуація не зміниться. Але все ж пошукайте ще варіанти, щоб було 2-3 варіанта, щоб потім не обломалось все.
Доречі про облом. Палети бажано не ламати, сказали ціна 20-22 грн за палету(всмислі якщо таки вломимо).
Pavelko:
Оо...то супер..)
та я не думаю..шо ми зломаємо...палети..)
але навіть якшо якийсь один зломаєм..то 20 грн скинимось..)
ше можна в АРСі попитатись ..минулого року там брали.
Антон Одобецький:
Все, голосування завершено. Попередня дата - 20 травня. Чому так? Тому що погода тоді буде точно нормальною, усі посадять картоплю і буде набагато більше бажаючих.
Усі у кого є якісь пропозиції щодо проведення - пишіть у тему. Усі пропозиції будуть враховані (але окрім пропозиції висловлюйте і бажання допомогти).
Навігація
Go to full version