Загальний > Оголошення
спільні покупки на Chainreactioncycles
Schults:
--- Цитата: vit від 18.11.2012, 16:38:42 ---Маю замовлення на чейні на 145у.о. Може комусь щось треба?
--- End quote ---
te sho ja hochy zjavutsja azh 28 lustopada....syma 60$ :(
kvas8:
я приєднаюсь на пару десятків уо. Завтра уточню по пунктах.
Schults:
--- Цитата: vit від 18.11.2012, 16:38:42 ---Маю замовлення на чейні на 145у.о. Може комусь щось треба?
--- End quote ---
а коли плануєш замовляти, бо мені дещо потрібно, кров з носа як то кажуть,,,
vit:
--- Цитата: Schults від 19.11.2012, 18:29:51 ---а коли плануєш замовляти, бо мені дещо потрібно, кров з носа як то кажуть,,,
--- End quote ---
Та я сам тойво, назбирав цілу купу всякого і незнаю хто би то зробив замовлення. Маю велику надію на автора данної теми.
Завтра один мій друг має дати мені цвяхи за його деталі. Також я, буду цілий день мотатись по місту - можемо десь зустрітись на рах. цвяхів за твоє замовлення. Я думаю якщо я зберу з усіх всю суму та всього один раз потурбую Олександра (kvas8) щоб одразу все йому передати, то так буде краще, бо знаю що в нього обмаль часу та дуже відповідальна робота. Можеш кинути мені в приват своє замовлення.
З пов. Вітя о67 3о4 7962.
kvas8:
Підтверджую свою участь. Звичайно, беру купівлю на себе. Для людей із якими є досвід співпраці передоплати не потрібно. Для кого вперше - хоча б часткова передоплата. Зараз діє додаткова знижка у 10 відстоків. Готовий замовити хоч сьогодні. Але бачу є ще ті, що коливаються - можна почекати до завтра.
Навігація
Go to full version