Загальний > Оголошення

спільні покупки на Chainreactioncycles

<< < (39/98) > >>

vit:
Замовляєм по мірі надходжень замовлень, ну щоб назбиралось на безкоштовну доставку, це десь 150$. Наприклад цього місяця вже друге замовлення буде, ги-ги, весна на носі, народ зашевелився :).

Так, маємо три участника:

Я           - 185.31
 Alexxx   - 37.05
 arhont   - 33.30

= 255.66 

Erazel I-st:
Ясно. просто мені ще десь треба буде на баксів 40. Якщо у вас вже є на безкоштовну доставку то напевне відкладу до наступного разу, щоб швидше назбиралось  :)

Alexxx:
Соррі,може питання комусь покажеться дурнуватим-але не можу зрозуміти чому тут часто пишуть.... що я хотів би замовити.... але у вас тут бачу вже є на безкоштовну доставку..... тому почекаю,... бла бла бла
якщо від 150 ує доставка безкоштовна то я так розумію в те замовлення мона пхати хоть до 1000 і далі,яка різниця? є більше ніж 150 значить доставка безопл.
щось не доганяю...

Vik:

--- Цитата: Alexxx від 21.02.2013, 23:00:39 ---Соррі,може питання комусь покажеться дурнуватим-але не можу зрозуміти чому тут часто пишуть.... що я хотів би замовити.... але у вас тут бачу вже є на безкоштовну доставку..... тому почекаю,... бла бла бла
якщо від 150 ує доставка безкоштовна то я так розумію в те замовлення мона пхати хоть до 1000 і далі,яка різниця? є більше ніж 150 значить доставка безопл.
щось не доганяю...

--- End quote ---

Митне законодавство обмежує суму безмитного пересилання товару із-за кордону (в еквіваленті до 300 євро). Тобто за все, що більше 300 євро платиш мито...

Schults:
Завтра ввечері зформую замовлення...
Якщо не буде пізно, звичайно...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version