Загальний > Оголошення

спільні покупки на Chainreactioncycles

<< < (24/98) > >>

Schults:

--- Цитата: vit від 08.12.2012, 22:54:54 ---Мені ше багато чого треба.
 Я пропоную почекати поки приїде попереднє замовлення, це орієнтовно 13 - 14 число, розрахуємось із Сашою, ну щоб не виникло ніякої плутанини.
  А тим часом я визначу для себе пріоритетні запчастини або ж ті яких у нас просто немає, а заодно натовчу трохи грошенят, бо за останній місяць взяв на таку суму шо вже починаю за себе переживати, чи не вслаб я бува.

--- End quote ---

Вітьок, не вслаб ти, не бійся, просто робиш те що хочется... Це нормально, тільки якщо ти не шопоголік…

kvas8:
Прийшло останнє замовлення. Сьогодні ввечері заберу. Звоніть вечором чи завтра - домовимось про зустріч.

Schults:

--- Цитата: Schults від 08.12.2012, 22:53:28 ---=52.9 $$$

--- End quote ---

Ще б 150$...

vit:

--- Цитата: Schults від 10.12.2012, 22:28:47 ---Ще б 150$...

--- End quote ---

Мінімальна сума на безкоштовну доставку - 150$, здається.
 Якщо замовлення Skeleton13 в силі то можна хоч вже формувати замовлення, але мені б ще до середи потягнути, бо я ніяк не вирахую якої довжини мені потрібні шприхи, ну і ще з деякими дрібницями не визначився.

Доречі, Вась, поки ми ше не киданули Сашу, і він не бере з нас гроші наперед, то можеш не чекати до авансу, визначайся з тим шо тобі треба, і звичайно ж, як я вже писав вище, по повному розрахунку за попереднє замовлення, зробится наступне.

Schults:

--- Цитата: vit від 11.12.2012, 00:06:05 --- Мінімальне замовлення на безкоштовну доставку - 150$, здається.
 Якщо замовлення Skeleton13 в силі то можна хоч вже формувати замовлення, але мені б ще до середи потягнути, бо я ніяк не вирахую якої довжини мені потрібні шприхи, ну і ще з деякими дрібницями не визначився.

Доречі, Вась, поки ми ше не киданули Сашу, і він не бере з нас гроші наперед, то можеш не чекати до авансу, визначайся з тим шо тобі треба, і звичайно ж, як я вже писав вище, по повному розрахунку за попереднє замовлення, зробится наступне.

--- End quote ---

:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version