ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Проми в звичайні втулки.
A.F.C.:
Колеса тут при тім, що якщо купувати втулки, а нормальні коштують біля 700 грн пара + шприховка 100 то доклавши пару грн. я можу купити собі "Fulcrum Red Metal 10" за 100 евро. А "різниця" полягає в затратах між новими втулками(прибл. 800грн)+їх встановлення і між самостійним встановленням промів(біля 300 грн). Але то вже лірика. Мене не то цікавить. До речі, а де купуєте проми для втулок?
teodor4ik:
--- Цитата: A.F.C. від 14.01.2012, 09:22:45 ---підшипники в колесах велосипеда не несуть насправді такого сильного бокового навантаження, як про це всюди говориться. Не можу знайти цієї статті, але памятаю, що автор досить обгрунтовано це все доводив.
--- End quote ---
взагалом так і є. На ровер як кажуть фізики "в ідеальних умовах" діють 2 сили: тяга/інерція і тяжіння... повороті : тяга/інерція, тяжіння, і відцентрова(яка і має створити бокову нагрузку)... для компенсації відцентрової складової ровер і вкладується в поворот, так щоби його положення співпадало з сумарним вектором тяжіння+відцентрова... тобто і нагрузка на підшипники тоже сугубо перпендикулярна осі.
алеж ми говоримо про ідеальні умови... є багато ситуацій які перекошують підшипник, вплоть до поганої натяжки шприх...
--- Цитувати ---+ шприховка 100
--- End quote ---
проми точити-міняти єто ми магём,... а натягти колесо, то вже +100... а слабо спробувати? жостка вилка за 40 грн. і трохи натхнення, вот тобі і стенд для натяжки.
A.F.C.:
Та пробував я їх натягувати. Як вирівнюю вісімку то робиться еліпс, рівняю еліпс робиться вісімка))) Мож то і не так складно, але алгоритм дій тре знати полюбе, а не всліпу крутити. Я просто пробував і в мене не вийшло так як би хотілось. Літом для Андрія замовляв комплектуючі+зборка колеса в байкшопі, і всеодно ідеальними ну хоча б такими як готові фабричні колеса вони всеодно не були!(( Потім в Сергія на келісі трісло пару шприх за задньому колесі, ми їх замінили при чому поставили не дешеві. Судячи з тактильних відчуттів ніби були нормально натягнуті і колесо відносно рівно йшло, але з часом ті самі шприхи знов обірвались. Значить шось не так було зроблено, тому і збився з тої самодоводки шприх.
ROLLIN:
Почали з промів дійшли до шприх.
Рівняти шприхи не так важко просто треба помучитись трохи.
якшо колесо тягне в одному місці наприклад зліва то підтягуєш ті шприхи шо з права але потрохи всі,
без фанатізма по чверть оберта але всі поступово де є відхилення.
Ітак пару разів)
Vintage:
--- Цитата: ROLLIN від 14.01.2012, 22:44:33 ---...без фанатізма по чверть оберта але всі поступово де є відхилення...
--- End quote ---
Шо правда то правда, ну і помучитись трохи треба.
http://uabike.com/article/service/ispravlenija_defektov_spicovki.html
Навігація
Go to full version