ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Проми в звичайні втулки.

<< < (3/8) > >>

teodor4ik:
якшо є токар, то все стає простішим... виходимо з того що токар ідеально відцентрує втулку, бо буде вібрувати.

підводний камень з тих що я знаю, проми краще впресовувати, а не забивати, впресовувати варто не на рідній осі, а на лєвій шпильці широчезною гайкою з 2ма шайбами, які між собою добре промазані і діаметром більші ніж треба для такої шпильки, щоб впирались в зовнішню дорожку прома не торкаючись внутрішньої.

проми... маєш якісь певні чи будеш шось підбирати? я не спец в тому шо продається, але якщо зможеш пошукай радіально-упорні підшипники

A.F.C.:
Дякую Тед, про проми ще не думав, бо спочатку тре знати діаметри посадочних місць. Як трохи розгребу свою роботу, то буду пробувати втілити той задум. Зараз стараюсь зібрати максимум інфи по самому процесу, інструментах і матеріалах. На рахунок радіально упорних, то дійсно було б краще ніж звичайні.(знав за них, але шось не подумав, що їх можна використати) Основна маса холівору на тему "проми VS насип" зводиться до того, що насип краще тримає нагрузки так як по суті вони і є  тими самими радіально упорними підшипниками. Але думаю, що якісні радіально упорні підшипники будуть коштувати дуже дорого((, хоча тре буде взнати.

teodor4ik:
да можна ы просты радіалки, але вони скоро розлетяться

A.F.C.:
А хіба в фірмових втулках проми не радіалльного типу?

teodor4ik:
в китайских да... а шимано тому і не робить на промах втулок.. доречі заміть шо насипні по своїй суті і є радіально-упорними

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version